FNAF blog XD

Můj nový dvojník: 2 díl

Šoé moc mi nevyšel čas tak to píšu teprve teď, ale snad nevadí :-)

                                                             Bonnie

Musím uznat že tahle noc byla šílená. Hned po tom co Freddy vysvětlil plán Chica se přihlásila k tomu aby šla na chodbu, ale... Feddyho popadl amok a začal na ni řvát. Podle skutečného plánu má jít Chica do ventilace a Foxy zaměstnat tak zvaného Ballon boye kterému zkráceně každý říká BB. No a já s Freddym to půjdeme omrknout do dolního skladu. ,,Freddy myslím že něco mám!" ,,Doufám že je to tvůj obličej" ,,I když by to bylo fajn tak ne, našel jsem něco jiného" Freddy přišel za mnou a dost se překvapil, když viděl malý útržek černého králičího ucha.


                                                              Omega

,,Sakra, sakra, sakra!" byla jsem hrozně nasupená když jsem zjistila že originální animatronici šli hledat Springtrapa. A ještě k tomu jsou vyřazené kamery, takže ne jenom že animatronikům je všechno na nic, ale nemůžu je sledovat a ani nemůžu sledovat kde je Springtrap! ,,Ale no tak Omeg, odpočiň si a zbytečně se nestresuj co by mohl udělat." ,,Už vím proč se jmenuješ Shadow Freddy, všechno vidíš ve stínu!" ,,Možná všechno vidím ve stínu, ale to ještě neznamená že jsem blbec". Shadow Freddy je hroznej,není o nic lepší než jeho brácha Shadow Bonnie. ,,Hele mám nápad, ty tady zůstaň a hlídej a já jdu najít Springtrapa!" můj nápad se mi líbil. Byla hrozná nuda čekat než Shadow Freddy zprovozní kamery.


Mno tak to je zatím vše a jestli se vám to líbilo dejte +  (rozkaz od pochlubsněbe splněn) a teda každopád... ehm... tedy chci říct čůůs :D






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.