FNAF blog XD

Můj nový dvojník: 1 (pilotní) díl

 Šoé tak tady je ten slíbený příběh doufám že se bude líbit a když ano tak udělám další a další a další atd... :D (o pravopis se moc nezajímám takže pardon jestli tam budu mít pravopisný chyby)           

                                                                        Chica

Zase další hloupá noc, hloupé místo, hloupé civění do kamery a hlavně ti hloupí, nový animatronci!!! Ani už nevím jak dlouho tady jsem a ke všemu vypadám nejhůř ze všech přátel tedy kromě Bonniho ten nemá obličej tak proto vypadá příšerně... ,,Chico! Prober se za chvíli je 6 am. a ty tady civíš do kamery a ani se nehneš, co kdyby sem přišel nějaký Toy animatronik!" Hlasité Freddyho řvaní které na sto procent šíleně polekalo hlídače mě probudilo z přemýšlení. ,,No tak sorry ale prostě mám blbou noc..." ,,Ty máš vždy blbou noc tak laskavě běž do skladu, já už tu chodbu vezmu za tebe." Byla jsem ráda že zase nezačal řvát, protože jsem byla nadupaná mu jednu vrazit... no tedy kdybych mu mohla něčím vrazit. Ozval se hlasitý křik, silné spadnutí a zvonění hodin na upozornění. ,,Freddy neflákej se tak a..." Tohle už bylo podruhé co jsem nestihla něco doříct a ke všemu jsem upadla do ,,robospánku" hned u dveří!

                                                                        Freddy

Za tohle ji příští noc snad zabiju! Ještě jsem si nepřipadal tak trapně, upadnout do robospánku na stole...! Konečně další noc doufám že mě přenesli do skladu brzo jinak se mi roztrhnou všechny dráty a obvody. Zvedl jsem se a viděl Chicu i přes to že nemůže mít v obličeji skoro žádný výraz, jak se směje. ,,Od teď už nikdy ve svém kovovém životě nebudeš stát v chodbě!" ,,Ale no tak Freddy! Byl jsi fajn než nás přesunuli sem tak co se stalo?" ,,To bych taky rád věděl a Bonnie říká to samí" slyšel jsem i hlas Foxyho. ,,Promiň Freddy, ale byl jsi fajn až na to že já ti dám svůj obličej a ty pak se mnou nepromluvíš." Pak už jsem jen vyděl jak všichni naštvaně odchází. Opřel jsem se o stěnu a asi tak 10 minut jsem zíral do stěny když se ozvalo vrzání dveří. Ale tohle nemůžou být ostatní... ani toy animatronici, tak kdo by to mohl být? Schoval jsem se za roh a díval se na divně vypadajícího králíka, která byl od hlavy až k uším rozbitý a roztrhaný. Měl divně nazelenalou barvu a v něm něco bylo... lidské tělo? Bylo v něm lidské tělo, prostě žádný endoskeleton ale tělo!!! Šel ke kameře, napřáhnul se a chtěl kameru rozbít, ale to už jsem ztratil nervy a zařval na něj: ,,Hej ty hajzle! Nech tu kameru bejt!!!" Králík se otočil a utekl. Hmm byl mi povědomí ale nemůžu si vzpomenout kde jsem ho viděl. Už, už jsem chtěl jít za ostatními do té doby dokud se dveře neotevřeli znovu a nevešli do nich ostatní. ,,Proč si tak řval?" zeptal se mě Foxy. ,,No viděl jsem tady divného nazelenalého králíka a ten chtěl zničit tu kameru takže jsem na něj zařval" ,,Freddy to je blbost, žádný zelený králík tady není takže nekecej a šupky, dupky na zem a spát" řekla s ironickým podtónem těch pár slov Chica. ,,A co když byl z dolního skladu do kterého mi nesmíme, myslím ten co je u toy animatroniků" řekl Bonnie a všichni s ním začali souhlasit a nebyl bych to já kdybych nechtěl vymyslet plán. ,,Tak vážení mám plán!" ,,To je náš starý Freddy!" řekla Chica a začala se ke mě hrnout.


Tak to by bylo všechno jestli chcete další díl tak napište do komentů momentálně budu do pondělí doma jelikož jsem nachcípaná  tím pádem spoustu času :-) a čůůs (začátek psaní: 19h. a konec: 21:25

 




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.