Fandoms

Hunger Games: Postavy 4

Další postavy :D! Tentokrát profíci ze 75. hladových her. Pište do komentářů koho chcete příště. MŮŽE OBSAHOVAT SPOILERY!



 Jméno: Cato Hadley
 Věk: 16 (Kniha) 18 (Film)
 Kraj: 2
 Zbraň: Meč
 Život: Přihlásil se jako dobrovolný splátce. Na tréninzích se držel s ostatními "profíky" a nebo děsil ostatní splátce tím co uměl. Při hodnocení dostal 10. Katniss začal nenávidět v okamžiku kdy dostala vyšší hodnocení než on a stala se pro něj hrozbou. Setkali se až čtvrtý den v aréně kdy byla Katniss popálená a Cato se rozhodl že ji zabije. Katniss mu ale utekla na strom a když se rozhodnul že za ní vyleze tak kvůli své váze spadl. Když zjistil že Peeta byl celou dobu v aréně na straně Katniss tak ho chtěl zabít, ale kvůli popíchání geneticky upravenými vosami se mu to nepovedlo. Když vyhlásily změnu pravidel tak byl on a jeho spolukrajanka Clove kromě Katniss a Peety jediný pár v aréně. Po smrti Clove se vydal zabít Mlata což se mu povedlo. Při velkém finále chtěl zabít Peetu ale spadl mezi muty. Nakonec ho zabila Katniss.

 Známá věta: Jdu si pro tebe dívko v plamenech!

 Zajímavost: Cato je jediná postava (kromě Finnicka) kterou Katniss zabije z lítosti.
 Můj názor: Cata jsem podle knížky moc ráda neměla ale po filmu jsem ho začla úplně milovat. Kdo ho má  taky rád?



Jméno: Kordeta (Clove) Kentwell
Věk: 15 let
Kraj: 2
Zbraň : Vrhací nože
Život: Není známo jestli byla vybrána nebo se přihlásila dobrovolně. Byla známá jako expertka na házení nožem. Při hodnocení dostala ve filmu 9 a při rozhovorech byla milá ale ironická a arogantní. V aréně patřila k "profíkům". Měla šanci Katniss zabít už u rohu hojnosti ale nepovedlo se jí to. Po změně pravidel byla ona a Cato jediná další dvojice v aréně. Při hostině chtěla zabít Katniss, čímž se stala jediný splátce který měl možnost jí zabít dvakrát. To se jí napovedlo a nakonec ji abil Mlat (Thresh) 11. kraje.

Známá věta: Kde máš zaláskovanýho?

Zajímavost: Její vlasy byly inspirované špatnými anime dívkami.
Můj názor: Clove jsem dřív ráda neměla ale pak jsem na wattpadu našla Clato FF a od té doby je to jedna z mích nejoblíbenějších postav. 



Jméno: Kras (Marvel) Sanford
Věk: 17 let
Kraj: 1
Zbraň: Oštěp
Život: Přihlásil se dobrovolně. Byl dobrý s oštěpem a při hodnocení měl vysokou známku. Nebyl moc výrazná postava a pořádně se projevil až když zabil Rue. Pak ho Katniss zastřelila a on se stal její první obětí kterou zabila vědomě. V knize Katniss až do druhého dílu nevěděla jak se jmenoval.
Známá věta:---
Zajímavost:
Můj názor: Marvela jsem moc nevnímala dokud nezabil Rue. Pak jsem ho začla nesnášet.



Jméno: Třpytka (Glimmer) Belcourt
Věk: 17 let
Kraj: 1
Zbraň : Luk a šípy
Život: Přihlásila se dobrovolně. Nejlíp to měla umět s lukem a šípy, ale nebyla zdaleka tak dobrá jako Katniss. Čtvrtý den arény profíci najdou Katniss a nocují pod stromem. Když na ně Katniss shodí hnízdo sršánů zak se všem až na Glimmer povede utéct. Ta nakonec zemře na otravu sršáním jedem
Známá věta: Udělám to sama.
Zajímavost: Glimmer byla první Katnissina obět a první zabitý profík.
Můj názor: Nechci nikoho urazit ale Glimmer jsem absolutně nesnášela. (Clato forever :D)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.