Fandoms

4 důvody proč si přečíst Hunger Games

Hunger Games jsou super, ale kolik lidí z těch co viděly film četlo i knížku?

Většina se podívá na film, protože knížka se jim číst nechce takže tu máte 10 důvodů proč si Hunger games přečíst.


1. Lepší pochopení děje

 

Po tom co jsem viděla první film tak jsem dost věcí nechápala. Co měly znamenat ty scény když Katniss v aréně pobodaly vosy, proč byl Peeta jednu chvíli s "profíky" a ve druhou ho chtěl Cato zabít a nebo jak   vlastně Haymitch vyhrál hry. Odpovědi jsem se dozvěděla až když jsem si přečetla knížku.

   


2. Větší sžití s postavami  


Když jsem viděla film tak jsem ty postavy sice měla ráda ale jinak nic moc. Katniss mě začala štvát až když jsem přečetla knížku, Peetu jsem začla mít ráda až když jsem přečetla knížku atd. Do té doby jsem ty postavy měla ráda hlavně kvůli hercům (kteří jsou fakt božííí) ale od doby co jsem přečetla knihu jsem k nim začala mít nějakej "vztah".



3. Kniha je jiná než film


Kdokoli se podíval na nějakej film po přečtení knižní předlohy tak ví že mezi filmem a knihou jsou rozdíly. Vynechaný nějaký části nebo přidání jiné jen aby film netrval dva dny a nebyly tam zdlouhavý nebo nudný části. Občas ale ve filmu předělají části který jsou celkem důležitý např.: V knize má Katniss reprodrozda od starostovy dcery Madge a ve filmu si ho koupí na černém trhu a dá ho Prim. Takových částí je tam dost a hodně jich vynechaly hlavně v Síle vzdoru. 



4. Rodiče ocení když budete číst


Asi všem rodičům na této planetě vadí když jsou jejich děti pořád u počítače. Když si místo hraní na počítači budete číst tak si tím u rodičů určitě zlepšíte reputaci


Tohle jsou všechny důvody co mě napadly. Doufám že se vám to aspoň trochu líbilo a že ti co knížku nečetly si ji přečtou.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.