Fab and Chic

tipy-co dávají v kině?

Ahoj holky,

je podzim,všude zima,někde už i sněží,no zkrátka je venku škaredě,V takovémhle počasí se přeci může jít do kina. A  co tam dávají?

trollové

Trolové jsou veselí skřítci,mají rádi hlavně hudbu,zpěv a tanec.Jednu starost jim ale dělají Bergeni.Tim totiž trollové chutnají.,,Bohužel,, už hodně dlouho si žádného nedali.Film je animovaný,pro celou rodinu.Víc se dozvíte v kině. 


já kocour

Tom Brand je úspěšný a velmi hodně bohatý,ale je blbý.Snaží se postavit nejvyšší mrakodrap v severní polokouli..Jeho pracovní život ho odcizil od rodiny.Neváží si manželky Lary,zanedbává svého dospělého syna Davida a ignoruje svou dceru Rebeccu.Ta má k 11.narozkám jen jedno jediné přání:chce kočku.Co se stane dál?Koupí Tom Rebecce kočku?To uvidíte v kině.



tajný život mazlíčků

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý člověk,který má doma psa nebo kočku nebo i nějaké jiné zvíře, najdete v tomto animáku.. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk?

lichožrouti

LICHOŽROUTI jsou malí tvorové, kteří žijí s námi lidmi a mohou za to, že lidem z každého páru ponožek vždy zůstane jen jedna. Ponožkami se totiž živí! Je to animák pro celou rodinu

čapí dobrodružství

Malá německá vesnice s pouhými dvěma sty obyvateli je domovem největší houf čápů v celé zemi. Každé léto sem přilétá bezmála čtyřicet párů, aby tu vyvedly svá mládátka.

to je dneska ode mě vše,doufám že se vám článek líbil




tak zatím bye bye


.





                                                      


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.