Fab and Chic

Hvězdy-jak to všechno začalo....

Ahoj holky,

Dnes tu mám nový článek,ale dnes to nebude móda ani zajímavosti,nebo rady,tipy,dnes si ukážeme jak slavné hvězdy začali svou úspěšnou kariéru.


I hvězdy jako Taylor Swift,Justin Bieber,Emma Watson a spol.Kdysi stály na začátku své cesty.Tady se dozvíš,jak začínala jejich kariéra.


                                            z telky do světa designu

Dvojčata Olsenovy proslavil televizní seriál.Mary Kate a Ashley hrály na střídačku Michelle Tanner v sitcomu ,,Full House,,- a to napoprvé hned 9 měsíců!Obě dívky hrály po celých 8 let rodinného mazánka.Mezitím změnily pole své působnosti-už nestojí před televizními kamerami,ale staly se módními návrhářkami.Před krátkým časem bylo oznámeno pokračování seriálu,,Full House,,kterého se ale tyto hvězdy už bohužel nezúčastní. 


                                     ze soutěže karaoke na trůn popu

Neuvěřitelné!Uplynulo 8 let od doby,kdy Taylor Swift ještě pořádně nikdo neznal.Mezitím se Taylor Swift proměnila z nesmělé country zpěvačky s kudrnatými vlasy v milionářskou módní divu a popovou hvězdu.I v soukromém životě to 27.leté zpěvačce krásně klape-už více než rok se se svým partnerem DJ Calvinem Harrisem vznáší v sedmém nebi. 


                                     z čarodějky velvyslankyní OSN

Emma Watson se proslavila jako Hermiona Grangerová ve zfilmovaném románu,,Harry Potter,,.V průběhu natáčení poslední části začala studovat literární vědu,kterou dokončila v roce 2014.Od té doby se vedle herectví a modelingu prosadila také jako velvyslankyně OSN pro práva žen a dívek.


                                              z youtube do hitparád

Justinu Biebrovi dopomohl k popularitě zejména YouTube a jeho účes.Ve dvanácti letech se účastnil pěvecké soutěže a jeho maminka samozřejmě vložila video z jeho vystoupení na YouTube.Za tu dobu má Justin kratší blond účes a svými koncerty plní největší stadiony světa.


                             z disney channelu na koncertní pódia

Po několika drobných filmových rolích se podařil dvanáctileté Miley Cyrus velký průlom v seriálu Disney Channel,,Hannah Montana,, pro který napívala i soundtrack.Seriál byl natolik úspěšný,že se natočil i celovečerní film.Po čtyřech sezónách a 101 dílech seriál skončil.Od té doby Miley hrála v nejrůznějších filmových rolích a dosáhla úspěchu zejména jako zpěvačka.


tak to je dneska vše,doufám,že se článek líbil,další vydám v pondělí,psaly jste mi,jestli bych nemohla napsat článek dřív,přes výkend určitě ne,jedem k babičce a na lyže,bude to tak bývat vždy každé 2-3 dny budu vydávat články,taky vymyslet co napíšu,předepsat si to na papír a pak teprve vydat,je dost času,tak se na mě nezlobte.

ahooj












Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.