Fab and Chic

Co dělat ve městě

Ahoj holky,

dnes tu mám opět článek na tipy.Ale tento článek má 1 nevýhodu:je to jen pro ty,kteří žijí ve městě nebo blízko něj.Tak aby vám,kteří bydlíte na vesnici to nebylo líto,rozhodla jsem se že zítra vydám článek co dělat na vesnici.Tak jdeme do......města


Město má svoje svůj charakteristický způsob života. Lidé si tu jsou mnohem vzdálenější než lidé, žijící na venkově.

Město, obzvlášť pokud je hodně velké, nabízí celou řadu možností a lákadel, jak se odreagovat. Možná už jich je ale tak moc, že se v nich přestáváš orientovat a nakonec nevíš, co tedy podniknout.



                                                  Nakupování

Na rozdíl od vesnice nebo malého města, kde člověk je rád za obchod s potravinami a vietnamskou tržnici, máš ve městě mnohem víc možností, kde utratit své penízky. Po obchodních centrech můžeš ale chodit, i když ti v kapse cinká pár posledních drobáků. Můžeš okouknout, jaké jsou zrovna trendy, vyzkoušet v parfumerii novou vůni, zapřemýšlet, jak bys mohla vylepšit a nakombinovat kousky, které už máš doma.




                                                                      Park
I v betonovém velkoměstě se najde nějaká ta zeleň. Projdi se tam s MP3 v uších, sedni si na lavičku nebo se natáhni do trávy a relaxuj. A jestli máš pejska, vezmi ho klidně s sebou.




                                                                     Akce
Ve městě to žije. Zapátrej, určitě i v tom vašem se dějí nějaké akce. Koncerty, party, zajímavé happeningy, vtipné akce....




                                                             Poznej město
Kolik toho znáš z vašeho města? Okolí tvého domu, školy.. A co opačný konec města? Nebydlí tam náhodou tvá kámoška? Tak se běžte kouknout po okolí. Možná tam objevíte zajímavá místa.




                                                                        Kino
Holky na malém městě musejí čekat, až k nim vůbec nějaký film dorazí. Ty si můžeš vybrat každý den hned z několika filmů. Zapátrej, co dávají ve kterém multikině, určitě najdeš film, který tě bude bavit. A pro studenty mají multiplexy příjemné slevy. Nejsou peníze? Skoč do DVD půjčovny nebo si pusť něco v telce.


                                                                         Fitko
Nejen, že tím zabiješ nudu, ale taky si zlepšíš figuru. Jestli se ti nechce nakrucovat se před klukama, vyraz na nějaký čistě holčičí kurz. Co třeba zumba?





                                                   Domluv sraz

Potkáváš lidi na bruslení, volejbale, keramice, nebo třeba na semináři ve škole. Co se ale vidět i mimo to? Domluv sraz v klubu, taneční pátek nebo podobnou akci. Poznáte se i v jiném světle.



                                                                    Design



Jestli máš dlouhou chvíli, udělej si pořádek v pokojíčku. Nejde jen o obyčejné uklízení. Navrhni si novou nástěnku, naplánuj nový nábytek nebo barvy stěn, vybírej v katalozích doplňky. Možná ti vaši rekonstrukci nedovolí, ale i tohle plánování je super.


                                                                      Foť


Vyraz ven s foťákem nebo chytrým mobilem. Uvidíš svoje město úplně jinak


líbil se vám článek?jestli jo bylo bych ráda kdybyste mi daly plus,jestli ne tak napište do komentáře co se vám nelíbilo.

ahooooojky

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.