Eliščin Internetový bloček

Zaseknutá ve výtahu?

Ahoj!

Dnes tu mám velice zajímavý článek.Nebude krátký ani dloouhý prostě tak akorát.A bude to o tom jak jsem se zasekla ve výtahu což si většina jistě přečetla,takže nevím proč to sem píšu.Za případné pravopisné či jiné chyby se omlouvám,ale slohovku dělám po dost douhé době a skoro všchno jsem přes prázdniny zapoměla.

 

Dneska všechno začalo skvěle.Přišla jsem do školy.Asi 10 minut jsem hledala naší třídu.Konečně jsem ji po asi 10 minutách našla. Nachystala jsem si věci,zazvonilo.Začala hodina a my jsme dostávali žákovské knížky.Další hodinu jsme rozebírali školní řád a takové ty blbinky kolem. No a přišla velká přestávka.Kde se také nedělo nic bezvadného.Ale potom nám,učitelka začala ukazovat školu.No,tak jsme všechno prošli a přišli na internát. A byl tam výtah. No a já jsem si tam úplně v klídku "vlezla".Jeli jsme asi do 2 patra (tedˇ ta zajímavější část :D).Dveře se pomalu ale jistě začali otevírat,a já byla nachystaná že,vystoupím. A co se nestalo? Ty dveře se těsně přede mnou začali zavírat....Tak jsem začala panikařit.Naštěstí si mě někdo zavolal do přízemí ,takže se ten výtah asi po 3 minutách rozjel. A já jsem byla ráda že,jsem vystoupila a pak jsem si řekla že,to radši vezmu po schodech.A já šla spokojená na "exkurzi" do další učebny. Jo jsem prostě šikovná. Pak se to stalo ještě mému spolužákovi ale to už tak zajímavé nebylo.

 

Tak jo snad se vám dnešní článek líbil.Pravopisné chyby prosím neřešte,je to "první" slohovka po delší době. Máte podobné příhody? Pokud ano napište do komentářů,ráda si je přečtu.

 

Tak se mějte :D.

Komentáře

liankag(ANIME!)

Ted práve dokončuji strednu školu,ale rada sem o tom napíšu.smajlTaky sem tam zažila takou menší desnou príhodu.smajl šla sem horu po schodech a uplne navrchu sem se zeptala uklízečky,kde mají jít ted už takmer vysokoškoláci,a ješte sem rekla i písmeno ktoré označovalo mou trídu.Chodím do C....Ukízečka se mnou šla hodne pomalu výtahem,a pak mi ukázala:Sem patríš!Otvorila sem dvírka,ak dyž sem je otevrela,bum!Kamka,tedy prítelkyne zo strední,stála za dverami,a když sem je otevrela,ona se otočila a zrazili sme si hlavu!Všechni se mi začali smát,i já sem se nasilu usmívala,ale skoro sem se ako stredoškoláčka rozplakala!Ihned sem musela odejít na chodbu ku malé posteli,učitelka mi dala na hlavu navlhčenou utírku,ktorá mne chladila.Takhle skončil muj prvý den v škole.

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Otakarka El. Petřinská: Já tomu neříkám trapasy smajl spíš úsměvné příhody. Spíš bych to brala tak že,jsme si malinko podobné a baví nás psát stejné věci.Jinak děkuju smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.