Eliščin Internetový bloček

Youtubeři

Ahoj.

Určitě si pamatujete na článek o Youtuberech.Dnes jsem se rozhodla že,vyberu pár youtuberů kterých sleduju a něco k nim napíšu.Většina z Vás o nich něco ví a pokud ne tak jste tu správně. Můžeme jít na to. Za případné gramatické chyby se omlouvám.


1.STEJK

Vlastním jménem Jakub Steklý.Je mu 23 let.Pochází z Pardubic. Točí challenge vlogy a ask.Ma image menšího rebela.Učinkuje na Očku v pořadu Dotykáč.Má dva kanály.Jeden officiální a druhý neofficiální s názvem StejkLIife.Zveřejnuje 4 - 5 videí týdně.



2.HOGGY

Vlastním jménem Petr Lexa.Je mu 24 let. Proslavil se soutěží Hlas Československa a v současné době je zpěvákem skupiny Slza.Dnes nejčastěji točí challenge videa,Ask videa (prasečí otázky),Hudební (imitace slavných osobností.




3.TERI BLITZEN

Vlatním jménem Tereza Hodanová.Je jí 15. Je nejznámější domácí youtuberkou,letos vyhrála cenu v ženské kategorii na festivalu Utubering.Loni titul Blogerka Roku.Její kanál je pojmenován po sobovi. Většina videii jsou vlogy.makeup videa,hauly a challenge.



4.Fallenka

Vlastním jménem Andrea Havelková.Je jí 16. Andrea Havelková je youtuberka známá pod přezdívkou Fallenka.
Její začátek spočíval natočením videa u hry Minecraft a díky tomu se dostala až ke poměrně známé youtuberce
Natáčela s youtuberama jako je: Stejk, Vadak, také ale s youtuberana na akcích jako např. Ati.
Má také druhý kanál s názvem Fallensvlog.Také má mladšího bráchu jménem Fanda který taky natáčí na youtube pod nickem NášFanda.





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.