Eliščin Internetový bloček

Summer Tag 2k17 - takový menší update

Ahoj

Vítám vás u dalšího článku! Ano,ano konečně jsem se uráčila vydat další článek,ne že by se mi nechtělo,ale nemám nápady a čas. Jo já vím,že je to ta nejtipičtější výmluva vůbec,ale je léto a kdo by tu chtěl vysedávat? No to je jedno,a taky je celkem těžký vymyslet nějaký originální článek když jste v top 50. Jinak možná se ptáte co bude s tím slibovaným článkem o mém oblíbeném zpěvákovi...No popravdě mám celkem strach,že by se tu našli tací co by si mysleli že je to z wikipedie a nevěřili by mi,že mi to trvalo půl roku,já nikoho nechci házet do jednoho pytle,ale když už si dám práci s jakýmkoliv článkem tohoto tipu tak se tam vždy objeví podobný koment,a mě to potom mrzí.Vážně některé hráčky si neuvědomují jakou si s tím člověk dal práci a tím přišel o čas při kterém by mohl dělat daleko zajímavější věc,ale někteří z vás to prostě nepochopí a hned napíšete že daná osoba kopíruje.Jak se ten člověk asi po tom cítí,uvědomujete si to? No tím jsem se chtěla vlastně dostat k jedné otázce...Chtěli by jste tento článek a podobné články?




Už dost keců a jdeme na to! :)


1.Máš ráda léto?

Jistě,kdo by neměl rád léto? Tu skvělou pauzu od školy,od lidí co vás celý školní rok nějakým stylem otravovali,klid od úkolů. Léto je super,teda pokud neprší a není zataženo,jako zrovna dneska u nás -_-.


2.Co tě v létě nejvíce baví?

Léto je pro mě nejlepší období. Vždy mám čas na věci co jsem chtěla udělat již delší dobu ale neměla jsem na to čas.V létě mám konečně čas se podívat na místa na které se běžně nedostanu,abych byla přesná...Můžu se po roce podívat na svůj oblíbený Karlštejn (awww) ♥. A konečně se můžu chodit koupat do bazenu (je fakt,že to můžu i přes rok ale ve vnitřním to není ono). No jinak mě neskutečně baví chodit ven a to nejvíc v na jaře a v létě,jezdím na kole, a úplně nejvíc miluju kolotoče! :D A nejlepší je autodrom (nebo jak se tomu nadává) ♥.


3.Oblíbená letní písnička?

♥♥♥




Klipy mluví za vše....


4.Chodíš v Létě namalovaná?

Ne,protože já se nelíčím ani v Zimě,tak nevidím důvod to měnit :D takže asi tak no. Prostě... Přídorní plet u mě vede!


5.Kam se chodíte koupat?

U táty mám doma bazén. Ale občas taky zajdeme k nám do města na koupák :).

 


6.Jsi tip co léto prosedí spíš u televize nebo ho trávíš venku?

No tak ono záleží na počasí,je logické že když venku prší že se nebudu venku opalovat nebo tak něco :D. Ale pokud to jde,tak jsem spíš venkovní typ poslední dobou.

 


Oblíbené letní jídlo a pití?

 

Oblíbené jídlo ani tak nemám,ale v létě si spíš dám chlazenou kofolu,fantu popřípadě letní koktejly.

 

 

Oblíbená letní tradice?

Ony jsou nějaké tradice?? No moje taková dá se říct "tradice" je že každý rok se vydávám na svůj oblíbený hrad Karlštejn ♥ 

 

 

No tady to asi ukončíme...Protože už to chystám fakt delší dobu a ráda bych to ještě v létě vydala takže asi tak no :D snad se vám článek líbil. A u dalšího článku...

 

Ahoj

Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Jako léto mám ráda ,ale já raději podzim a zimu.Super jsou prázdniny atd.Ale je mi lépe když je zataženo a prší.Alespon mě v 5rano nebudu slunce svítící mi do očí.

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.