Eliščin Internetový bloček

Recenze na knihu - Kostlivení

Ahoj :D

Po 100 letech tu mám další článek :D. Tentokrát menší recenzičku.A to na knihu kostlivení,kterou jsem dočetla včera :D. Nečekám,že ten článek bude mít úspěch,ale chtěla jsem zkusit něco jinačího než nějaký tag tak uvidíme jak na tom recenze bude.Ale snad se vám bude líbit.V recenzích jsem začátečník.

 

 

 Děj knížky:

 

Vlastně knižka pojednává o jedné malé vesničce,kde se jednu bouřlivou noc budou dít hoodně divné věci. Pokud by někoho zajímal název vesničky,tak vesnice se jmenuje Dolní lhota. A no a přejdeme na místní hřbitov kde po uhození blesku a doznění hromu se začnou dít zvláštní věci....Z hrobu rodiny Náhrobníkové  - kamené začne vylézat tělo,ale pozor,to tělo není z masa ale jsou na něm jen kosti. A po chvíli tam nestojí jeden kostlivec,ale 2 dvě dospělé kostry a 12 menších. Mezitím co kostry dokončí "docházku" je tu hospoda. Nese jméno Na růžku. Je to takový místní lokál a všichno tam je jako v každé jiné hospůdce,místní ochmelkové hrají fotbálek a klábosí u baru...Do jisté doby,než však do hospody dorazí naši kostlivci,s tím,že hledají svého ztraceného syna a bratra,tím se celá hospůdka obrátí vzhůru nohama a všichni si myslí,že jde o zlý sen,že už by měli přestat s tím pitím...Ale vše je pravda. Pak k ději celé knížky připadá zámeček,zámeček Belveder.Patří doktoru Dupontovi a jeho rodině. Vše se zdá dětem ze zámečku jako poklidný večer,ale potom zjistí,že do zámečku padnou zloději a chtějí po dětech kombinaci k sejfu a později se tam dostanou i naši kostlivci.

 

 Můj názor na knihu:

Mě osobně se knížka velmi líbila. Jen mi přišlo,že to zajímavé a napínavé až těsně ke konci,ale to je asi jen můj dojem. Já tuhle knížku doporučuji obzvláště těm co mají rádi kostlivce a podobné postavy :). Za mě si zaslouží 5 hvězdiček.

 

 


 

 U dalšího Článku ....

 

Ahoj :D 

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Lucy Lupinová: No tady jde spíš o to,že jsem se to nenaučila ještě na windows 8 ale jinak jako obrázky nahrávat umím.Ale jak mile je windows 8 nebo 10 tak vím,že jsem v prčicích a že to jentak nenahraju smajl.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.