Eliščin Internetový bloček

Reakce na Zlou čarodějnici - Zabte mě!

Ahoj,

Dnes tu mám reakci na uživatelku Zlou Čarodějnici.Jistě vám nemusím říkat o koho jde,protože ji všichni znáte,ale pokud by někdo opravdu nevěděl okoho jde,tak vám to řeknu.Jde o uživatelku,nebo spíš o partu lidí,kteří se snaží proti sobě poštvat celé HPD,a hrozně se snaží o to být KŮL",takže neustále vydávají články o tom jak jsou nej a jednou,za uherský rok vydají normální článek,ale pak to zase začne na novo.Ted už jdeme na článek.


Co se týče jejího profilu,tak tam raději o sobě nepíše nic.Jen že je z Prahy. Takže z jejího profilu mít noční můry asi nebudeme,ale co se týče článku na jejim úžasném blogísku tak z toho už asi ano.


Najela jsem na její první článek,a víceméně by se to pochopit dalo,protože je to její první článek,ale nejvíc mě dostal ten název já jsem nejlepsi (nejlepsi vážně? xD) ze vsech.Jsme teprve na začátku,a už tam má milion gramatických chyb :D.A ta fotka no není to krasavice? Až si tě najde nějaký úchyl,tak se budeš divit. Protože ti je nanejveš 9 možná 10.Ví rodiče co na internetu děláš? Divím se,že ti to neztrhli.A první a poslední věta v celém článku : ja jsem nejlepší která je hezci! Eh může mi někdo vysvětlit co je to za větu? Máš vůbec ve škole Český jazyk? Očividně ne....Řekni rodičům aby ti koupili pravidla Českého pravopisu k vánocům,počkat vánoce už byli tak k názozeninám.


Článek číslo 2. Jsem NEJLEPŠI! Ty a nejlepší? Dovol abych se zasmála :D. A první a poslední věta v článku je: Ahoj (pozor ono to umí zdravit),Vítejte znova u článků.U článků? Snad u článku ne? Dnes se vám chci zase ozvat vám (další věta,která nedává smysl) ahjki! Opravdu? Ona napsala ahjki? XD Nemáte savo? Moje oči! Prosím to savo potřebuji.


Jako 3 mě zaujal článek proc bít (ano opravdu napsala bít) nejlepší? Napřed si zopakuj výjmenovaná slova, a pak teprve piš články tipu proč být nejlepší.Aahoj sm nej - první věta v článku,příjde vám to jako věta,která dává smysl? Mě ne. A pokračujeme zábava nekončí.Další věta - pro slepčí moc. Slepčí? Vysvětlíš mi význam tohoto slova ve tvém jazyce? A tak dál! Eh co dál? sem nej nej nejký!!!!! Eh má tento článek nějaký význam nebo je to jen trapný pokus o to jak nám zkazit den? Eh raději přejdeme dále,protože mám 100 chutí vyhodit počítač z okna...


Tak jo to by stačilo.Nebo to se mnou nedopadne dobře.Aby jsme si to shrnuli. Jak se ukázalo,tak Zlá čarodějnice absolutně neumí trollit. Nebo se aspon o to snaží.Nevím,proč jednou za uherský rok napíše omluvný článek,a pak zase píše články tipu: Jsem nejlepší! Pokud tohle milá Zlá Čarodějnice čteš tak se prosím nad sebou zamysli a piš normální články,nebo si ten blog smaž. Možná mě za to ukamenujete,ale já už tu reakci udělat musela.To už je opravdu všechno.Za případné pravopisné chyby se omlouvám,ale s článkem jsem se dělala přes 2 hodiny.


U dalšího článku Ahoj!


(Je to moje první psaná reakce,tak to prosím berte s rezervou)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.