Eliščin Internetový bloček

Proč věřím na duchy? Mé "malé" duchařské příhody

Ahojte

Vítám vás u dnešního článku. Dneska to bude....Menší duchařinka :D no můžeme jít na to.


Vše se odehrálo ještě v době,kdy jsem byla v 8 nebo v 9 třídě na základce.Bylo mi 14 možná 15 a já jsem s kamarádkou nevěděla do čeho lezu. VŽdycky bylo našim zvykem,že jsme o přestávkách byli zavřený na záchodě v takové té chodbičce mezi umyvadly a záchody. No a kecali jsme o různých blbostech. No a několikrát došlo na paranormalní jevy. Jednou jsme se bavili o telefoním čísle 666. A vlastně pověra praví,že je to údajně číslo na Satana.No a vzhledem k tomu,že jsme byli pubertální a naivní děti (nikoho nechci urážet) tak jsme to samozřejmě zkusili. Chvíli to zvonilo a my byli podělané strachy. No a pak zvonění přestalo a ozvalo se,že volané číslo neexistuje...Tak jsme si oddychli a už niikdy nevolali na číslo 666.


No a druhá duchařská příhoda se zase váže ke kecání na záchodech.Tentokrát jsme došli až do extrémů s tím,že zkusíme vyvolat mého pradědečka. Ale během dne jsme si to rozmysleli a u nás jsme si řekli,že zkusíme vyvolat Satana. Jo,byli jsme fakt magoři. No tak jsme asi hodinu googlily na netu co všechno k tomu potřebujeme.Všechno jsme nachystali. A šli na samotný rituál,totálně podělané strachy. No tak jsme se chytli za malíčky,kamarádka odříkala zaklínadlo,otevřeli jsme oči a čekali až uslyšíme kroky nebo až se pohne svíčka či tužka na pentagramu.Nic se nedělo.Teda když nepočítám to,že jsme asi po 20 minutách jsme slyšeli kroky no a my jenom: A sak*a..Totálně podělaný strachy jsme zjistili,že to byl můj táta protože,jsme zapoměli že je doma :D. Táta nás občas chodil kontrolovat jestli tu neděláme nepřístojnosti :D však to znáte. No ale pozor od tý doby,co jsme tohle udělali,tak se nám začali fakt dít strašidelný věci. Třeba kamarádce bylo špatně,nebo ji doma samo od sebe rozvěcovalo takové to světlo ,které nemusí mít vypínač a stačí když pod tím projdete a ono se rozvítí a myslíte,že na té chodbě zrovinka někdo byl|? Ne dělo se to v době když kamarádčini rodiče byli v práci a ona byla doma sama. Mě se nic asi konkrétního nedělo,jen jsem měla špatný pocit pokaždé když jsem šla s rodiči na mši do kostela a dělalo se mi špatně,no a prostě jsme se báli tam kam jsme vlezli sami a nikdo jiný tam zrovna nebyl.No a upřímně nevím jestli jsme ho odvolali takže bud mám ještě dneska v pokoji Satana,a proto tam spát nechci a nebo jsme ho odvolali a všechno je v pohodě.Já osobně žádné příznaky z mých pubertálních riskantních činů nemám a jsem za to ráda,jen občas mám špatné dny ale to má asi každý.A jsem fakt ráda,že už se nic strašidelného neděje.


Poučení: Nikdy nevyvolávejte duchy a nebo samotného vládce pekel! Pokud nevíte co se může stát!

Já to udělala,a nic hezkého se nedělo.Nezkoušejte to! Nebudte naivní a nevěřte těm historkám na internetu'

Komentáře

Dohnalka(The Upside Down)

Wau!Neuvěřitelné!Mně kamarádka kdysi nakecala,že ji "někdo" straší,že asi v 3:00 ráno se vzbudila,létala(??) a na zdi bylo napsáno krví ZABIJU TĚ! Taky dodneška nevím,jestli je to pravda...smajl smajl

DohnalkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vampierVIP(Star Wars)

Takhle, žádná příhoda neukazuje na nic paranormálního, číslo prostě neexistuje a okolo světla prolétla moucha. Jinak hezky napsaný článek...

vampierTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

vampier: No asi máš pravdu,já se pouze chtěla podělit o své duchařské zkušenosti a mě osobně to přišlo dost strašidelné jen z kamarádčina vyprávění.Nevím kdy se to světlo vyplo ano nic dalšího konkrétního.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.