Eliščin Internetový bloček

Příhody z internátu - jizva pod okem!

Ahoj

Dnes tu mám kratší článek,nevím jak dlouhý bude proto píšu,že bude kratší (třeba bude jen o 2 větách :D).A dnes to bude můj zážitek,nebo spíše trapas.Tak se hezky usadte,a říkejte si jaká jsem nešika!


Bylo to v Září 2016.A já byla na intru sotva 3 týdny.Vrátili jsme se z vycházky,což bylo v pohodě a já se šla normálně převléct.Šla jsem dolů na večeři,což u mně byla taky celkem v pohodě.Sedla jsem si ke stolu a jedla. Jedla jsem,a když už jsem si řekla,že jsem dostatečně najezená tak jsem vzala talíř a šla ho vrátit a co se nestalo! Ela se malinko zamyslela a zakopla! Rozbila talíř a střepy byli všude kolem.Zjistila jsem,že mám na ruce krev,takže to moc dobré nebylo.Všichni se na mě koukali,ale mě to bylo jedno. Seběhly se ke mně sestry a odvedly mě k vychovatelkám.Paní vychovatelka mě odvedla k sestrám na sesternu (nebo jak to nazvat).Řekli mi,že mám rozřízlou část obličeje pod okem,takže si pro sebe říkám "výborně Eli,výborně".Chvíli jsem tam u nich ležela,do doby než si pro mě přijede tatka.Modlila jsem se aby to nebylo na šití.Tatka přijel si s kufrem plných mých krámů,a vyrazili jsme do dětské nemocnice.Byl tam docela hezkej doktor,takže jsem byla ve svém světě,a na tu ránu nemyslela :D.Našití,to naštěstí nebylo,ale dali mi tam takové mašličky (pokud se vám něco podobného stalo,tak jistě víte).Naštěstí si mě tam nenechali,a ty mašličky jsem tam měla cca týden,takže to bylo v pohodě.A dnes,tam mám jizvu tudíž vypadám jak Harry Potter :D.


Rada pro Vás: Nemyslete na blbosti,pokud zrovna odnášíte talíř!


Tak jo,to už je vážně všechno.Omlouvám se za pravopisné chyby,ale ono už je na mě dost pozdě,a jsem malinko unavená,tak snad mi to odpustíte :).Doufám,že se vám příběh líbil,a určitě očekávejte i další příhody,jistě jich přibyde hodně za tu dobu co budu na internátě :).

To už je vážně všechno,u dalšího článku...


Ahoj!



Komentáře

Dohnalka(The Upside Down)

Když mi bylo tak 4-5 let,jsem se se sestrou honila ve sklepě(byly jsme tam s mamkou),běhaly jsme tam po tmě a : Světe div se - nabourala jsem do futer.Na ten věk,co jsem měla to byla docela velká rána.Čelo mě bolelo a krvácelo a mamka mi v bytě udělala na čele nejspíš taky mašličky nebo motýlky,nebo jak se tomu říkásmajl(Moje mamka je dětská sestra).Do teď tam mám jizvusmajl

DohnalkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.