Eliščin Internetový bloček

Pokemon go - názor

Čau! Pár lidí mi napsalo abych udělala názor na pokemon go.Omlouvám se kdyby se tu objevili gramatické chyby či nespisovná slova ale já nespisovně prostě v realitě mluvím a taky nejsem ve škole abych dávala pozor na pravopis a vůbec každý někdy dělá chyby ne?


Já jsem na pokemonech vyrůstala sice mě to moc nebavilo ale dívala jsem se na to vždycky před odchodem do školky/do školy (nevím v kterém roce to vysílali) a taky jsem sbírala karty dokonce mám ještě kartičky po mamce a strejdovi.Ano jsem ročník 2 000.A osobně bych si tuhle hru stáhla ale kdyby náš skvělý Misha nepřišel s Pokemon Go songem tak bych si to ještě chtěla stáhnout upřímě si myslím že to tím zkazil......Proč na to potřebuju data? Na normální hru data? To je trošku moc ne? Co ti děti co to mají zakázaný je používat? Bych teda osobně byla radši kdyby se do mody vrátili kartičky ale každý má jiný názor.No pozitivum téhle hry je snad to že vás to vytáhne ven to je snad jediný plus.Jediný co mě na týhle hře asi trošku mrzí je to že je to na wifi :( ale je to jinak super hra která vás vytáhne ven teda ne všechny spíš ty co můžou používat data ale dobře.Pro mě za mě si to třeba hrajte když vás to baví jen nechápu proč je vždycky všechno takovej viral je nová hra a hned si pojdˇte všihni ji stáhnout a být IN.....Ale jinak je podle mě skvělá.


To by bylo všechno snad to dává smysl (mám problém s popisováním situací a věcí) a taky doufám že se vám to líbilo pokud by jste chtěli jako další můžu udělat názor na Mishovi Šílenosti a děti na Youtube.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.