Eliščin Internetový bloček

Podrážděné reakce na komentáře? :(

Ahoj!

Nevím jak dlohý tento článek bude,ale já už to napsat musím. Všichni víte,že v poslední době podrážděně reaguju na komentáře.Prostě na vás začnu křičet.Nedělám to schválně a upřímně nevím,proč to tak mám.Přemýšlím nad tím už druhý den a na nic jsem nepřišla.Pokud jsem vás tím komentářem nějjak urazila,tak se omlouvám,Ale já se snažím být milá,ale prostě se stane,že na vás vyjedu.Už jsem to psala v síni slávy a nevím co s tím mám dělat.Snažím se ovládat,ale někdy to prostě přeženu.Pokud by jste věděli čím to je můžete mi napsat dolů do komentářů.Jak říkám nevím jestli je to věkem nebo povahou,ale docela mě to štve a snažím se s tím něco dělat :/.


Možná je tento článek nezáživný,ale prostě jsem vám chtěla říct proč se poslední dobou chovám tak podrážděně.Někomu to možná nepříjde,ale prostě jsem se potřebovala vypsat.Doufám,že mě chápete a u dalšího článku...

Ahoj

Komentáře

terikhříbátkoVIP(Poradna pro holky)

Naprosto tě chápu. Je ti 16 a si v pebertě aspoň myslím. Je úplně normální, když někdy na někoho vyjedeš. Každý na to má právo a není to tím, že si zlá. Naopak si strašně milá a umíš si projevit svůj názor což je dobře. Si holka, která si svůj názor složí a nebojí se ho napsat. Jiné holky tohle nedokážou. Když jim napíšeš kritiku, tak na tebe vyjedou jen proto, že si myslí, že jsou nej a všechno umí. Jenže ty máš vždy pravdu Eli. Když jsem měla jiný názor než ty a potom jsem si ten tvůj přečetla, tak mi došel ten smysl co jsi tím myslela. Nikdy to nemyslíš špatně. Holky co ti tohle dělají jen závidí nic víc. Je ti přece 16, tak si nebudeš dělat hlavu z toho co ti napíše 12 holka. Ta 12 holka z toho nemá rozum. Ty si svou upřímností výjimečná Elo. Každý je vyjímečný něčím jiným. Ty si vyjímečná upřímností. Vím mě je 11 a s tou 12 holkou to nebyl super příklad, ale já vím jak se cítíš. Příjdeš mi jako super holka. Mám tě tu asi nejradši za kamarádku. Taková kamarádka jako si ty se dlouho hledá. Ty co si myslí, že je Ela zlá, tak by měli změnit názor, protože ona je fajn holka. Promiň jestli to je dlouhý, ale já si nemohla pomoct.smajl Zkrátka mám tě ráda jako nej kámošku a jsi mím vzorem Elo.smajl

terikhříbátkoTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

terikhříbátko: Děkuji za podporu.Já jsem jen upřímná nic víc.Pokud se to někomu nelíbí tak má smůlu.No jo závist...Závist je pěkně hnusná (když to tak řeknu) vlastnost.Taky si fajn kamarádka smajl.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Už jsem to taky psala v síni slávy a chápu tě. Já to tak občas mívám taky. Tady na HPD to možná bude rozdílným věkem, přece jenom pokud je člověku 16 nebo 10, je to dost velký rozdíl. Když pak tady desetileté dítě napíše něco stupidního, občas mě to dost vytočí a ač se snažím reagovat sebevíc mileji, občas to tak nevyzní. A ti lidi mě pak nařknou z toho, že jsem hnusná.

Ty jsi hrozně fajn holka, podle toho, jak se tady na HPD chováš a nepřijdeš mi nepříjemná. Naopak jsi podle mě jedna z nejlepších lidí tady.

Pak je také možné, že se člověk, kterému něco řekneš/napíšeš, nedokáže vyrovat s kritikou a proto tomu člověku může připadat, že jsi na něho hnusná, nepříjemná, i když to tak není.

Nevím, občas to mám jako ty a nevím přesně, čím to je. Kdyby to bylo jenom tady, ale už i kámošky mi občas říkají, ať nejsem hnusná, přitom nejsem. Byt hnusná u mě znamená něco jiného, už i ony, které mě znají takdobře, mi nerozumí. Nebo jsem doopravdy hnusná na ostatní, jenom si to nepřiznám - to ovšem není tvůj případ.

Také chci přijít na to, čím to je...

SagkaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.