Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

73%
Hra - Lisas Famous Fish Rolls
Video se načítá

Staň se na chvíli kuchařem a nauč se vařit výborné rybí rolky! Postupuj přesně podle receptu a návodu. Na obrázku se ti budou objevovat suroviny, které máš smíchat, a šipkami budou naznačeny pohyby, které musíš myší vykonat, aby jsi potraviny nakrájel, nebo jinak zpracoval. Po každém mezikole ve výrobě se ti ukáže tvůj naměřený čas a ohodnocení výkonu, můžeš tak svoje kuchařské umění dovést až k dokonalosti!

 
86%
Hra - Mila Kunis Make up
Video se načítá

Mila Kunis je známá americká herečka ukrajinského původu. Hrála již v několika hollywoodských filmech, největší ocenění získala za vedlejší roli baletky Lily ve filmu Černá labuť. Vaším úkolem v této hře nebude nic menšího, než se postarat o její make-up. Dokážete jí namalovat tak, že to bude vypadat jako od profesionálky?

 
88%
Hra - Baby Hazel African Safari Html5
Video se načítá

Dnes pro tebe máme nový díl pečovací hry Baby Hazel a tentokrát se s Hazel a jejími rodiči podíváš v díle African Safari do Afriky na zvířátka. U toho budeš celé rodince pomáhat, aby si výlet pořádně užili.

 
85%
Hra - Naughty Panda Lifestyle

Vyníkající hra, ve které bude vaším úkolem pomoci naší malé dívce se všemi pracemi, které na ni čekají. Udělejte naší pandí kamarádce dobrou kávu, společně si užijte zábavné chvíle nebo ukliďte zaneřáděné dětské hřiště.

 
85%
Hra - Lofty Tower 2
Video se načítá

Také jste rádi stavěli vysoké komíny z kostek, když jste byli ještě malí? Nyní si můžete takové stavění připomenout. Ve hře je důležité postavit tak vysokou věž, kam až ukazuje červená šipka. K dispozici máte vždy několik kostek, které vám ovšem nesmějí spadnout, ani když si je budete postupně brát. Otáčet je můžete pomocí písmen A a D nebo šipek.

 
79%
Hra - Modern Fairytale Fashion Show
Video se načítá

Vytvořte si originální charakter nové princezny a pošlete ji na molo, aby se s ní hosté seznámili. Bude se jim váš výběr make-upu, šatů a doplňků líbit?

 
85%
Hra - Zoo Boom
Video se načítá

Natrénuj svůj postřeh v parádní hře Zoo Boom, kde bude tvým úkolem hledat skupiny stejných zvířátek. V každém levelu buedš mít zadaný počet a barvy zvířátek, které musíš hledat. Až najdeš všechny, dostaneš se do dalšího levelu.

 
84%
Hra - Azaela's 1940s Fashion
Video se načítá

Super hra, ve které si budete moci obléci slečnu jako ze 40. let z magazínu. K dispozici budete mít mnoho druhů šatů a doplňků. Budete si taky moci volit vzory a barvy. Změnit můžete i účes nebo make up.

 
84%
Hra - Elements Makeover Fire Princess
Video se načítá

Jestliže máš ráda makeover hry, je tohle jedna z těch pro tebe. Tentokrát budeš pomáhat ohnivé princezně. I ta má problémy s pletí, na které platí kosmetika. Poté ji nalíčíš a oblečeš. Myslíš, že tvá princezna bude ta nejhezčí?