Eliščin Internetový bloček

Neustálé vytahování mojí kauzy

Ahoj

Dnes tu mám menší článek na již zmíněné téma.Můžete mi  říct proč? Proč to neustále vytahujete,a děláte ze mě nejhorší osobu na HPD a chudinku? Jasně,někteří se mi snaží pomoci,protože mě mají rádi,ale nevím proč to řeší i ti,kteří mě nesnáší. Já se na to snažím zapomenout,ale díky některým nejmenovaným článkům to nejde.Řešíte tohle a pak se někteří diví,že jde HPD do háje...Dneska jsem díky tomuto skončila u psycholožky a myslím to vážně.Mě už nebaví řešit to stejné téma. Já chci na to zapomenout a ne řešit jednu a tu stejnou blbost dokola.Každej někdy vylítne protože toho má moc,každý dělá chyby,ale vy z toho děláte jak kdyby to byla ta největší chyba ze všech.Už to nechci rozpytvávat ani nějakým způsobem vytahovat,chci na to úplně normálně zapomenout.


Děkuji všem co se mi snažili nějakým způsobem pomoci,ale já se neočerním do doby dokud na to většina uživatelů nezapomene.


Omlouvám se,že jsem to zase vytáhla ale já už nemám sílu tuhle kauzu dál řešit


Tímto článkem tuto kauzu UZAVÍRÁM! 


(pokud jste to špatně pochopili tak se omlouvám,článek byl psaný na rychlo,a já se snažila tuhle kauzu uzavřít)


U dalšího článku..


Ahoj

Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Opravdu...Myslím že už nemusím říkat že mi je to líto i když jsem nic neudělala.A ty to víš že je mi to líto a mám tě ráda (kamarádský).Takže snad se to tímhle už urovna.Napsala bych ještě něco ,ale to už jsem psala na začátku celé téhle "kauzy"takže to už asi psát nebudu.Fakt ,mi je tebe líto že to došlo až k Psycholožce

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.