Eliščin Internetový bloček

Názor na dnešní generaci

Mám tu nový článek o naší generaci.Většina z vás mě možná ukamenuje ale já si za svým názorem stát budu a je mi jedno co si o mně kdo nebo co bude myslet. Víte co mě na dnešní generaci nejvíc mrzí že většina lidí má potřebu být populární aby si našla kamarády a přitom nemůže před kamarády poslouchat to co se mu v líbí za skupinu ale před kamarády dělá že například poslouchá One Direction a přitom ve skurenosti poslouchá já nevím třeba Ewu Farnou (xD) a prostě před kamarády a spolužáky nemůže být ten člověk sám sebou to si myslím že je trošku špatně. Taky mě trošku mrzí ti co odsuzují člověka podle vzhledu nebo podle věku. Tak sakra lidi je jedno jestli tomu člověku je řekněme 40 nebo 10 ne? (Dobře možná jsem to přehnala ale ok). A taky je jedno jestli ten člověk je s prominutím tlustý nebo totální vyžle ne? A taky je jedno jestli ten člověk je jiné orientace nebo je úplně normální na tom přece nezáleží. Poslouchejte si co chcete dívejte se na co chcete a nedělejte před kamarády na internetu to co nejste :).Já o sobně poslouchám Pavla Vítka a dívám se na to co chci já a nedělám ze sebe to co nejsem. Neříkám že to tak dělají všichni ale i tak. Jsem taková jaká jsem a nedělám to co chci a kamarády mám je i bez toho abych dělala ze sebe to co nejsem. Další věc co mě nejvíc štve je "makeup". Je ta to generace vůbec normální? Vždyt většina holek je hezkých i bez makeupu ale stejně si ničí pletˇ vím že je to každýho věc ale někomu se to líbit nemusí. Další věc je ta že mě trošku mrzí to že jsou i  6 leté holčičky které se malují. A víte od koho to mají? Od rodičů respektive od maminky. To dítě to vidí u maminky a potom má v první třídě oční stíny a nalakovaný nechtíčky příjde vám to normální? Mě rozohodně ne. Řekli jste si zda je tato generace normální? Schválně si tu otázku položte a odpovězte si na ni. Já se nemaluji a ani to nepotřebuji dobře možná mám akné ale nepotřebuju si kvůli pár bedarům ničit plet maximálně si dám micelární vodu a to je tak všechno. Proč vypadat jak zmalovaná barbí když většina z vás je hezkých bez makeaup. To samý s Iphonem. Proč potřebujete Iphone? To že má vzadu udělaný jabko nebo proč? Vždyt na značce nezáleží.Já mám Lenovo a jsem s ním spokojená tak proč mít zbytečně drahej mobil když ho můžu mít za pár tisíc? Já chápu že ho má dospělý člověk kvůli práci ale aby ho měli 12 leté děti? To mi příjde trošku moc. No tak myslím že jsem toho napsala dost dál se nechci rozčilovat.

 

To by bylo pro dnešek všechno.Můj názor na dnešní generaci je ta že jde pomalu ale jistě do kytek. Klidně mě za názor ukamenujte mě je to jedno je to jen můj názor a já si za ním stojím.

 

Mějte se hezky.  Za případné chyby se omlouvám.

Krásné že?  

 

 


Taky krásné nemyslíte?:

 

 

Komentáře

valentinka11(Poradna pro holky)

Môžem iba súhlasiť... neznášam ľudí čo sa hrajú na niečo čo nie sú a nikdy nebudú. Skrátka... každý človek je jedinečný a robí to čo vie. Netreba sa za seba hanbiť, to nemá zmysel.

valentinka11To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

anynka m(Žáci Bradavic)

Fajn článek ale s tím makeupem si trochu protiřečíš smajl. Nejdřív píšeš ať si dělá a nosí kdo chce co chce ať ze sebe nedělá něco jinýho ale pak píšeš že ti vadí když holky nosí makeup.
Mě se taky nelíbí když šestiletý holčičky maj stíny atd. Mě je třináct a makeup běžně nenosím ale prostě mě baví se líčit. Většinou se nalíčím až je to divný, mám to třeba dvě hodiny a pak to odlíčím. Prostě to nedělám proto, že se nějak potřebuji zkrášlovat ale pro zábavu.

anynka mTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.