Eliščin Internetový bloček

Na slovíčko s Elis - Má cenu pokračovat v psaní?

Ahoj

Dneska tu mám trošku vážnější téma. Když jsem zase začala teď zpátky zase vydávat, myslela jsem si, že to bude mít větší úspěch. Mrzí mě to, protože jsem si o Auře a Andělech načetla dost informací, a tím pádem jsem ztratila svůj čas. Místo toho psaní jsem mohla být venku. Nebo nafotit fotky do školy. Já se snažím aby si každý na mém blogu našel to své, ale pak to nikdo neocení.

Já nad články strávím i dva dny. A pak zjistím, že to píšu pro pár lidí, někdy ani to ne. Holky ty články zkopírované nejsou. Já se vám to snažím udělat tak, aby jste tomu rozuměli. Pokud se vám nelíbí co vydávám, tak mi to napište. A dejte mi vědět co vlastně chcete abych napsala. Protože tohle jsou věci, který baví mě a já na ně věřím. Já prostě sama od sebe nebudu dělat články na moderní věci, protože mě to prostě nebaví. Nechci vás urazit nebo ublížit, ale prostě já už jsem trošku starší než většina z vás a prostě mě to nebere. A taky už nebudu stejná jako dřív. I mě to samotnou mrzí, ale bohužel je to tak.

Proto Vás prosím napište mi co od tady toho blogu očekáváte a co na něm chcete. Apelují i na ty, kteří mě nesledují protože přemýšlím, že si začnu dělat jiný věci než psát někomu koho to prakticky nezajímá. Potřebuju nějakou odezvu já pak nezjistím jestli Vás to baví.

Ano já si uvědomuji, že ty články upravený nijak extra nejsou,ale já to prostě přes mobil to neupravim. Omlouvám se,ale prostě ne. A počítač potřebuji nový takže asi tak. Prostě to musíte přežít bez obrázků nebo s tím, že vám odkazy dám dolů pod článek.

Proto vás prosím, napište mi co chcete a co bych měla změnit. Jak vy co mě sledujete, tak vy co mě nesledujete. Napište mi co by jste chtěli za článek a já vám to zkusím zjednodušeně vysvětlit a napsat. Pokud to bude v mých silách. Protože já se připravuji o svůj čas a o své volno. Nechci si stěžovat ale prostě to tak je. Jsem na obchodce a je to fakt složité s tím časem. To mi věřte. Děkuji za pochopení. Přísahám, pokusím se vám to splnit, ale neočekavejte zázraky.



U dalšího článku


Ahoj



Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ahoj,

videla som to tu už niekde v komentároch, ale je fakt, že hpd nám trošku umiera, už tu nie je taká aktivita ako kedysi.

Ďalšia vec je, chápem, že tá úprava na mobile je všelijaká, ale možno skús pridať odseky? Ako vidím, máš tam nejaké, ale oddeliť ich možno medzerou? Neviem ako ostatným, ale ja mám menšie problémy so sústredením, a tak mi často trvá prečítať aj kratší článok dlhšiu dobu. No ak je rozdelený na odseky, viem si to nejak lepšie rozdeliť na časti.

Alebo skús upravovať typ písma? Farbu, veľkosť... I keď neviem či sa to dá robiť na mobile, lebo ja som článok na hpd cez mobil ešte nepísala.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Lucy Lupinová: Můžu to zkusit,ale má elektronika prostě nepřijímá barevné písmo. Na mobilu jdou odstavce ale mě vždycky přijde, že je to buď moc málo nebo naopak moc. Co se týká gramatiky snažím se psát bez chyb, ale vzhledem k tomu, že můj mobil si to vždy dvakrát opraví po svém nechávám to být. Mužu zkusit dát písmo kolmé nebo tučné, ale nevím jestli to ostatní přečtou.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

CattilaVIP(Svěřování se,rady a zábav...)

ela: Nevím, jestli bys na těchto platformách dosáhla nějakého většího přečtení, ale vím, že existuje blog.cz blogger, blogspot, poté ještě něco od googlu, ale kdybys chtěla psát čistě knihy a příběhy, doporučuji wattpad (případně ao3 na fanfikce) všechno to je myslím zdarma.

CattilaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

julie kirová(Girl´s Dream)

Ahoj, mrzí mě, že to takhle bereš (i když máš pravdu), ale bohužel už tu není tolik holek, jako předtím, takže nelze očekávat nějaká větší čísla:((
Já už sem taky moc nechodím, takže bych ti asi radši úplně neměla. Piš dále co tě baví, protože to je to hlavní. Hodně štěstí!

julie kirováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

julie kirová: však v pohodě. Nejde mi o popularitu nebo tak. Prostě jsem si s těmi články dala práci a prostě mě to mrzí. Jako chápu že jsem asi měla psát dřív,ale prostě mi to nedovolil můj reálný život a nálada.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

julie kirová(Girl´s Dream)

ela: jasně, už chápu, promiň. Zkus psát nějaké příběhy, nebo dávej tipy a rady (to se tu dost chytá), nebo můžeš zkusit vtipné články (přeber si to jak chceš, každý má jiný humor smajl)

julie kirováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.