Eliščin Internetový bloček

Na slovíčko s elis - aktivita,Deprese

Ahoj

Vím,že zase otravuju,ale ted mi tak nějak došlo,že v pondělí je nástup do školy a já jdu na obchodní školu.

To znamená,že vůbec netuším jak budu během roku vydavat.Ale nebojte.Určitě něco vydám.Při nejhorším o prázdninách pokud bych to nestíhala. Ač se to nezdá,tak obchodní škola je poměrně těžká a vůbec nevím do čeho jdu. Na jednu stranu jsem ráda,že jsem odešla z učnáku,protože jsem začínala mít psychické problémy a na druhou stranu se děsím protože nevím jestli mě ty děcka přijmou a co mě tam čeká.

Vůbec netuším jak tam zapadnu protože mi seznámení dělá problém a vždy mě k tomu musí někdo dostrkat. Taková jsem posledních pár let.Vůbec nevím jak jsem to dělala jako malá :D.Poradíte mi nějaké typy jak se přestat bát? To,že jsem nervní při koncertech je jedna věc,ale druhá věc je,že vůbec nevím jak zapadnout.

Na učilišti jsem zapadla dobře ale co tady to opravdu netuším. Prostě se těším na novej obor ale zároveň se bojím. S kamarádstvím mám problémy od malička vůbec ten důvod neznám.Nevím,Snažím se ze všemi vycházet,chodit ven.Ale pořád to nějak vázne proto prosím,poradte mi jak se seznámit a mít normální kamarádství. Dřív jsem měla pár dobrých kamarádek a ted se prostě přestáváme výdat jak já jsem na internátě.Jen si píšeme. Nevím neznám ten důvod.

Oni mi důvod neřeknou. Nemůžu odvodit co se děje.Já jsem se nezměnila. Nevím s kým to mám řešit.

Za školní psycholožkou nechci,ta mě akorát tak vydeptá.Už to mám odzkoušené. O prázdninách mi to taky s kamarádkama nevycházelo a já jsem měla 100 chutí se oběsit. 

 

Mám kvůli tomu deprese,a vůbec netuším co s tím mám dělat.

 

Ok,tenhle článek měl být jen o aktivitě ale já jsem se zase rozkecala :D. Pardon. Prostě a jednodušše články asi nebudou vycházet každý měsíc. Jen když budu stíhat.

 

Tak jo...U dalšího článku

 

Ahoj 

Komentáře

Peris(Hudba a jiné(-:)

Ahoj smajl opravdu z tebe jde cítit, že se nové školy obáváš. Já jsem taky na obchodce (jdu do druháku) a musím ti říct, že jsem se tam seznámila s úžasnýma lidma a to jsem taky měla na základce problémy se zapadáním do kolektivu. Ne vždycky je všechno v životě příjemné. Občas musíš zatnout zuby a překonat to. Ve třídě se určitě najde někdo, koho zaujmeš a dotyčný se s tebou může začít bavit. Možná nebudete na úplně stejné vlnové délce. Ne se všema si budeš perfektně rozumět. Ale jsem si jistá, že se objeví alespoň jeden člověk, který ti bude rozumět. A za půl roku se třeba ohlédneš a řekneš si že opravdu nebyl důvod se bát. Hodně štěstí, držím ti palce!

PerisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Peris(Hudba a jiné(-:)

ela: S tím ti asi moc neporadím. Toxických lidí se zbavuje opravdu těžko. Nejlepší je buď si to vyříkat, nebo úplná ignorace. Většinou se to vyřeší samo, nebo se to časem rozleží. A navíc pak líp poznáš kterým lidem na tobě opravdu záleží.

PerisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lívia8VIP(Píšeme povídky a příběhy)

Hlavne dýchaj a buď si vedomá že oni sa s tebou zoznámia za teba. Si nová a to ich vždy zaujme viem o čom hovorím prišla som v polke roka. Niekto za tebou určite príde a predstaví sa ti a potom to pôjde všetko o tebe ďalej aj bez teba. Všetky info ako od tajnej služby a aj chybné info. O mne sa chvíľu hovorilo že som prepadla lebo som vysoká. A ak sa ti nejaké reči nebudú páčiť povej im že je to blbosť a choď ďalej. Kľudne si povedz že sú to vieš čo a buď nad vecou. Hlavne sa nepolož. Depresie sú teraz módni trend a neni to nič čo nejde prekonať. HLAVU HORE

Lívia8To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

natalka d: Já jsem nezapadla na základce moc. Měla jsem vždy 1 dobrou kamarádku a to mi stačilo. A nejhorší na tom je,že ve třídě budu mít ve třídě holku,která když vidí,že se s někým dám do hromady tak příjde a přebere mi ji. To udělala s moji spolubydlící.
Na té střední je to trošku lepší,ale tak

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.