Eliščin Internetový bloček

Mé trapasy - trapas v kině

Ahoj,

Dnes tu mám další povídku.A ne není to můj trapas ale trapas mojí 11 sestry.Ráno jsem se probudila,šla na počítač. Pak se pro nás stavili babička s dědem s tím,že jdeme ven. Tak jsme šly. Šly jsme a šly až jsme došly na místo.Což bylo ještě celkem v pohodě,taková normální procházka.Krmily jsme kozy,ovce,králíky a morčata,taky celkem normální věc. Pak jsme si dali čokoládu z automatu.Možná se ptáte proč vám popisuji celé dnešní odpoledne,ale bez toho by to asi byli jen dvě věty.Pak jsme šli procházkou zpátky. A tady je ta zajímavější část. Došly jsme domů,a já si myslela,že už nikam nepůjdeme. Ale,spletla jsem se.Mamka začala s tím,že půjdeme do kina.Několikrát jsem doma říkala,že mě bolí nohy,ale nepomohlo to.Většina z Vás to jistě také zná. Tak jsme přišly do kina.Moje 11 letá sestra začala vyšilovat,a to jen proto,že nesedíme v první řadě. Řvala na celé kino. Všichni se na nás koukali jak kdyby jsme byli z jiné planety.Já jsem se hanbou krčila za sedadlem a červenala se. Mám dojem,že většina lidí z města si už o nás obrázek udělala.


Ne,tímto nechci nějakým způsobem pohoršovat svojí sestru,ale těmi to příběhy ze,života chci poukázat na to jak já žiju a,že jsem úplně obyčejný člověk (pokud si někdo myslí,že jsem nějaká bohyně (ano všichni si to myslí -_-).Snad mne chápete.


Tak jo to už je všechno,nevím co bych ještě měla dodat.Snad jen to,že se za svojí sestru ještě tedˇ stydím. A co se týče filmu,tak vám ho doporučuji,i když ta kreslená verze Zvířete a Krásky mi přišla malinko hezčí.


Tak jo to už je všechno.


U dalšího článku...


Ahoj

Komentáře

Pink LadyVIP

Jé, ty jsi byla na tom novym filmu Kráska a Zvíře? Závidím...
Já na to teprve včera viděla upoutávku v televizi, ale jak se vrátím do Prahy (teď jsem na jarních prázdninách) tak bych na to chtěla jít se svojí BFF smajl

Pink LadyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.