Eliščin Internetový bloček

Kratičká informačka - proč nejsou články?

Ahoj,

Možná jste si všimli,že delší dobu nevyšel článek.Proč? Protože nemám čas,a tu druhou věc vědí jen někteří,no možná všichni,protože se to tu celkem dost řešilo,a další věc...Postupové zkoušky.Většinu jich mám zasebou,ale 4 mě ještě čekají. Proč nevyšel slibovaný článek s Pavlem Vítkem? Přemýšlím,jestli ho mám vydat,protože mám strach,z těch reakcí na to co vlastně poslouchám,jo vím,že bych na to měla kašlat,ale v dnešní době se to strašně řeší.Takže pokud chcete ten článek napište mi dolů do komentářů.


Proč vydávám jen informačky a děkovačky? Protože na žádný pořádný článek není čas.Nejen,že mám zkoušky,ale také chci být s reálnými přáteli,tak mě snad chápete.


Nevím,co jsem ještě chtěla napsat,no to už je všechno,pokud bych si na něco vzpoměla,tak dám informaci dolů do komentářů.Vím že je to prakticky o ničem,ale nestíhám.


U dalšího článku...


Ahoj

Komentáře

Micka je kočka(Upřímné holky)

Ten článek s Pavlem Vítkem určitě vydej, protože u mě v pomyslné stupnici oblíbených zpěváků a zpěvaček je Vítek na 3 místě, hned po Lucii Bílé a Karlu Gottovi(nevím, jak se skloňuje Karel).

Micka je kočkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

abodka(ANIME!)

Nevadí.
Ten článek s Pavlem Vítkem si ráda přečtu a neboj, negativní reakce určitě moc nebudou a pokud něco negativního ve stylu "Co to proboha posloucháš? "Bude, tak si autorky těchto komentářú vezmu do parády. smajl
Každopádně, článek si ráda přečtu smajl.

abodkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Dobrý,neboj se.Myslím,že by každé holce (možná i klukovi) mělo být jedno co posloucháš jestli už je to něco rockového nebo něco z doby kamenné.Hlavné že se to líbí tobě .

vokataVěrkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.