Eliščin Internetový bloček

Konec Pavla Vítka? :(

Ahoj

V poslední dobou řeším pro mně docela sloužitou a těžkou situaci,musím se rozhodnout,jestli ještě chci poslouchat Pavla Vítka nebo se posunout jinam.Pavla Vítka znám 2 roky,mám podepsanou fotku,3 společné fotky.Jistě budete souhlasit,když řeknu,že je to těžký.Pro někoho je to úplně normální věc,pro někoho je to složitý,když tu danou osobu zná dlouho,a má vzpomínky.Třeba mi pomůžete,protože HPD mi pomohlo v hodně věcech.Už jsem s tím byla u kamarádek,ale jejich rady mi vydrželi tak týden? A celkově to řeším asi rok?! Kdybych neměla ty společný fotky tak mi to je jedno.Prosím nesmějte se mi a berte,ten článek vážně,protože při psaní trpím depresí,takže ano,vím co je to být nad ně,A věřte mi,že kdyby jste byli v podobné situaci tak se chováte úplně stejně.Po narozeninách vím,že mám na HPD skvělé kamarádky,které mi vždy poradí.Proto vás prosím o radu. Jde mi fakt o hodně :( .

Komentáře

liankag(ANIME!)

Já sem se před dvěmi lety Iamgine Dragons dostala k Lucii Bílé, teď mám ráda Nightcore.

Je to jen tvé rozhodnutí. Já ti poradit nemůžu.

liankagTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Děkuju za podporu,já jsem v téhle situaci nikdy nebyla,takže nevím jak se s tím vypořádat.Kdyby můj idol neměl v rádiu svůj pořad tak já jsem v háji.Ten pořad mě vždycky nakopne.Prostě můj oblíbený zpěvák má u mně nějaké místo,a já to místo nechci dávat nikomu jinému,mě šlo o to se svěřit.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ANNAMotokárekVIP(Among us)

Hele vím že jsi tak zvaně na vážkách alt jeto na tobě můžeš ho poslouchat ale i nemusíš tak je to složité ale záleží na tom jaké názory tak jako nevím ale určitě tě podpoříme v jakém koly rozhodnutí tě podpoříme.

ANNAMotokárekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

toralei8

Je to na tobě. Pokud chceš Pavla Vítka poslouchat dál, tak poslouchej. To je hlavně tvé rozhodnutí:'')

toralei8To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ElishabetaVIP(MAYBE IN ANOTHER LIFE)

Nehlet' kolik let a týdnů zbožnují idola. Jelikož oni ho asi nenajdou když ho mění. Poradí ti Sagka, ta která ti poradí od srdce xD Já totiž neumím tak dobře psát komenty jak ona! Je normální že ho budeš mít ráda klidně 10 let. Já taky už od svých 4 let jsem si někoho oblíbila docela brzy xD No. Záleží to na tobě ale jestli s tím holky mají problém je to tvoje věc.. Já k tomu nemám co dalšího říct jelikož jsem levá na správný komentáře =(

ElishabetaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.