Eliščin Internetový bloček

Koncert Lucie Vondráčkové - Moje dojmy?

Ahoj lidi.

Dnes tu mám pro Vás článek.Vzhledem k tomu že,dnes v našem městě měla koncert Lucie Vondráčková tak vám popíši svoje zážitky.Za případné pravopisné či gramatické chyby se omlouvám ale jsem ještě trošku rozklepaná snad chápete.

 

Lucie přišla na podium v krásných růžových šatech ve kterých zazpívala pár hitů skupiny Vokobere (divný název ale nevadí).Poté se převlékla do kostkované košile a džinových rozthaných kratˇasů a zazpívala další známé hity. Potom si vybrala jednu paní která,měla narozeniny.A přišli další hity.Pak se šla Lucie převléknout tentokrát si vzala bílou košili a normální džiny.Zazněla další várka hitů od jisté skupiny. Potom se zeptala jestli v publiku není nějaký tatínek s dcerou. Přihlásil se jeden pán co měl dokonce 3 dcery.A ti potom museli zazpívat.Už si nepamatuju název písničky ale na konec to musela zachránit maminka protože tatínek měl trému.Takže to byla docela i legrace. Později si Lucie vybrala starší pár a zazpívala jim Lásku na 100 (jistě znáte tu písničku co se hraje od Lucie na svatbách).A pak to přišlo.Její velké hity jako je Vítr a další. Celé letní kino si to pořádně užívalo.Tleskalo,tancovalo a podobně.No a byl konec koncertu.Celé letní kino bylo na nohách,dokonce i můj tatˇka si stoupnul a to je co říct :D.Jaké jsou mé dojmy? Připadám si jako na obláčku to mi věřte.Ještě tedˇ se mi klepou ruce. No jedním slovem BOMBA!.

 

Takže pokud bude Lucie Vondráčková u Vás ve městě určitě na ni jděte.Je suprová. 

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Tímto článkem se nechci nějak vychloubat nebo něco podobného,jen jsem se s vámi chtěla podělit o to jak se mi to líbilo.

Edit 23:19: Jako ten koncert. Nehledejte v tom dvojsmysl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.