Eliščin Internetový bloček

Jsem zpět - aneb můj comeback!

Ahoj,

Ano po delší době jsem zpět! Jak je to dlouho? No přes půl rok určitě! Nebudu se ptát jestli jsem vám chyběla,protože se vsadím,že většině holek jsem ukradená po tom co jsem tu kdysi předvedla....To víte,pubertačka která neví co chce a na víc má vlastní hlavu a obzvláště při mém znamení a povaze je fakt těžký nemít tvrdou hlavu a umět se rozhodnout.Njn ale obratme list. Nebudu sem psát,co se za poslední dobu událo,protože je toho dost,a zabralo by mi to nejspíš hodinu,než bych se z toho vypsala,takže vás tím zatěžovat nebudu,no a na školu se tak též vymlouvat nebudu,protože to je snad nejznámější výmluva co existuje.Řekněme,že jsem se musela potýkat jednou otravnou nejmenovanou osobou,která mi nedá svátek a příšerně mě štve! Pardon nechala jsem se unésr,kdyby jste žili můj život,pochopíte. A už to opravdu chtělo abych se vám ozvala. Jinak co se týče,článku tak bych chtěla splácat nějaký ten Helloweenský tag,Podzimní tag a možná ASK na nějaké téma....Třeba Paranormální jevy....Chcete?

 

No mám ještě dost věcí,které chci napsat,ale mám pocit,že článek je dost dlouhý na to,abych vám zamotala hlavu,takže asi tak no :D. Jinak do komentářů mi můžete napsat jestli si mě tu ještě někdo vůbec pamatuje a jestli se vám "mým věrným ovečkám" po mě stýskalo :). Jo rozhodla jsem se,že vám budu říkat Ovečky,neberte to jako urážku prosím.

 

No to už je snad všechno,za pravopis se omlouvám,dlouho jsem nepsala....

 

U dalšího článku...

 

Ahoj! 

Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

Ahojky, chybělas a vítej zpět. Doufám že pozvedneš nejen svoji aktivitu na Hpd, ale aktivitu celkově. V současnosti je nás tak málo aktivních, že bych se vůbec divila, kdyby nás bylo 25.
Aktivita šíleně klesla, stalo se hodně věcí a ....Musíme si někdy zase popovídat. Celkově o všem. Pokud tedy budeš chtít.

BellavillaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Hele nebudu ti lhát a říkat, jak jsi mi hrozně chyběla. smajlUž si na tvé článly nevzpomínám, každopádně název blogu je mi povědomý, takže jsen tu určitě něco četla.smajl Tvoje plány se mi dost líbí, takže se na články budu těšit.

Belania333To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

Upřímně- chyběla jsi mi. A tvůj blog taky. (Heh, já na tebe téměř zapoměla) Těším se na tvé články.
Eh, máme to společně, i já asi začnu opět psát články.

liankagTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.