Eliščin Internetový bloček

Informačka - škola v přírodě

Ahoj

Dneska tu mám kratičkou informačku.Ano,vím,že v poslední době nevydávám normální články,ale důvodem je konec školního roku a taky to,že mám 2 písemky za týden (vím,že někdo má i 8,ale kdyby jste byli na střední tak pochopíte).Ale ted ke smyslu informačky...Od 15.5 do 19.5 odjíždím na školu v přírodě a nebudu mít u sebe počítač. Takže tu nebudu vůbec,pokud by jste mě viděli online,znamená to,že je na počítači můj 4 letý bratr (ela se občas zapomene odhlásit). Mimochodem,někdy v Červnu se chystám udělat Sumer Tag,ano vím,že už jsem ho dělala,ale chystám takový menší update,protože dost věcí se změnilo.Jinak,chtěla bych poprosit některé mé čtenářky,aby mi pod tyto články přestali psát komentáře tipu:

Proč vydáváš pořád informačky a děkovačky? Děkuji. Je to můj blog,a ne váš :) takže si sem můžu dávat co chci,ano uznávám,v poslední době je to celkem často,ale ele dochází nápady.

 

Tak jo to už je všechno. Tímto článkem se nechci vytahovat,že jsem na střední nebo tak něco,ale prostě jsem Vás chtěla informovat co bude a co nebude.Co se týče článků tak články by měli zase nornálně vycházet v půlce Června,ehm teda doufám.

 

To už je vážně všechno, u dalšího článku...

 

Ahoj

 

(za pravopisné chyby se omlouvám). 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.