Eliščin Internetový bloček

Informačka - nápady na články atd...

Ahoj,

všimla jsem si,že jsem v poslední době žádnou informačku neudělala,tak jsem si řekla,že je na ni čas.Dobře,udělala jsem na novou serii ale to je vedlejší.


Co se týče,nápadů na články tak jich mám celkem dost,určitě bych sem chtěla hodit něco o mém oblíbeném zpěvákovi,protože mám pocit,že k mému profilu a ke mně prostě patří,vím toho o něm dost,takže to bude bez wikipedie,i když nějaké zdroje k tomu mít budu,protože tolik informací nemám :D. Viděla jsem sice hodně dokumentů,ale prostě nejsem stroj abych si všechno zapamatovala.No co? Prostě mám pocit,že tu ten článek chybí.Jsem připravená i na hejt komentáře,protože prostě ho někdo mít rád nemusí.


Také chci udělat nějaké tagy,i asky takže mi můžete napsat jaké tagy,bych mohla udělat,protože jich moc neznám :D.Když už tu mám zmíněný ask,můžete mi dolů do komentářů dávat,otázky abych pak mohla napsat článek respektive ask.


Co se týče rozvrhu článku na příští týden,nevím,jak budou vycházet články ,protože tenhle týden co bude píšu hned 3 písemky a z toho je první čeština,takže je to super.Proto počítejte s tím,že moc ty články vycházet nebudou.Také mám na rukách divný exzém a dost mě to štípe,takže nemůžu vůbec psát,a nevím kdy mi to zmizí :/.


Upřímně nevím,jestli to jsou důležíté informace,ale já už se k tomu dokopat musela :D,budu ráda za ty otázky,i za nápady na další články (i když jich mám dost) :).


Tak jo,to už je vážně všechno,děkuji,že jste tento článek dočetli až sem (o čemž silně pochybuji :D).


U dalšího článku,ahoj.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.