Eliščin Internetový bloček

Girl talk - seznamování, spánková paralýza, hudba

Ahoj

Dneska tu mám další Girl talk. Dost keců a jdeme na to.


Seznamování

Co se týče seznámení, mám s tím hrozný problém. I přes to, že se snažím být sama sebou. Když jsem psala úplně první zprávu svému oblíbenci Pavlovi Vítkovi, musela jsem se docela dlouho přemlouvat. Takže vám radu asi nedám. Snad jen aby jste byli sami sebou. I když na to nevypadám, jsem hrozně nervózní osoba. Od jistý doby se ale lidí bojím protože jsem zažila docela dost podrazů. 


Nadpřirozeno 

Od svých 15 let mám docela dost zkušeností s nadpřirozenem. A některý zážitky nebyly vůbec příjemné. Zjistila jsem, že trpím spánkovou paralýzou. A nepřeji vám to zažít. Projevuje se to tak, že se přestanete hýbat a máte v podstatě halucinace i zvukové. U mě se to projevovalo tak, že jsem viděla černou postavu na stropě. A neustále se mě držel pocit strachu. A navíc se to dělo v době, kdy mi umřeli dva členové rodiny na kterých mi opravdu záleželo.


Hudba

Co se týče hudby, jsem totální maniak. Hudbu poslouchám od svých čtyř let. Můj první koncert byl ve 4 létech a to Petr Muk. Můj vkus se asi nebude líbit každému. Ale kdyby jsme byli všichni stejní byla by to nuda ne? Už jsem se zmínila , že poslouchám převážně českou klasiku. A vždycky jsem hudbu chtěla dělat. Dokonce jsem jednu dobu přemýšlela i o konzervatoři. Pokud by vás to zajímalo, hrála jsem celou základku na flétnu takže zkušenosti mám. Co se týče náhod s hudbou, tak jich bylo trochu moc. Od seznámení s Pavlem Vítkem až po spojení s Jarkem Šimkem. Ne vůbec nevím jak to dělám.


No myslím že jsem toho řekla dost...



U dalšího článku


Ahoj


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.