Eliščin Internetový bloček

Carie Kirsten vs TvTwixx - názory podle elis

Ahoj

Dnes,tu mám dost vážný článek.Proto prosím neřešte můj pravopis ani gramatiku (pro mě je to dost vážný článek). A jde o to že,jsem se ptala jedné kamarádky  na názor ohledně kauzy která,momentálně probíhá na youtube a to mezi Carie a Tv Twixx.Předem chci říct že,proti oboum youtuberům nic nemám jen jsem chtěla znát váš názor. Názory dvouch náhodně vybraných se můžou lišit ale taky nemusí.Dnes výjde ještě jedna část.

 

Otakarka El. Petřínská

 Nevím,jestli jsou ty fotky s Carie pravé,nebo ne ale zase kdo by se drbal v Photoshopu s takovýma maličkostma jako je třeba řetízek,ale zase Carie nemá tak velké prsa.Podle mě není Carie zase tak blbá,aby se fotila nahá a dávala to na internet,ale pokud to udělala je to její věc a mně a všem jiným to může být úplně jedno.To reakční video,které natočil Danny z Tv Twixx je prostě klišé.Viděla jsem video peeetaaaTv kde četl, zprávu,kterou mu poslala Carie a ona tam psala ,že prý se s Dannym bavila a kdysi spolu skončili v posteli,ale pak si Carie našla někoho jiného a už s Dannym nespala a Danny se jí prostě chtěl nějak pomstít tak,natočil video. Myslím si ,že mu může být jedno,s kým Carie spí,ale mu to prostě jedno není....Prej se těma nahýma fotkama chtěla Carie jen víc "proslavit".No nevím,kdo hodil do autobusu petardu a dal batˇoh pod vlak,aby se proslavil,že Danny? Takže mé celkové shrnutí:

Danny ze sebe udělal akorát ubožáka a ukázal jaká je nicka.A Cariiny nahé fotky mě vůbec nezajímají,atˇ si klidně hraje v péčku.Mě je to opravdu jedno! Je prostě fajn Youtuberka a nepotřebuje se zveřejnˇovat nahýma fotkama a když si myslí,že jí to víc proslaví,tak atˇ si ty fotky klidně na net dává....to je můj názor

 

 Moje malé shrnutí:

S tímto názorem musím jen souhlasit,je jedno jestli to jsou její fotky nebo ne. Je prostě skvělá a já ji mám ráda díky jejím duchařským příběhům a co se týče Dennyho...Ten si jen chtěl nahrabat shlédnutí a Carie totálně ponížit. Jsou to čiště naše názory a je nám jedno co si o nás dvou kdo bude myslet.  

 

Tak jo to by bylo pro zatím všechno dolů do komentářů mi můžete napsat co si o této kauze myslíte vy. Já jsem jen chtěla poukázat na to jak je to zbytečné to řešit na youtube když,si to můžou řešit v soukromí.  

 

Komentáře

KIKI 5VIP

TVTwixx ? Ne, neznám smajl, samozřejmě si dělám srandu. Nikdy jsem je neměla ráda. Už kolikrát jsem jim dala šanci, ale ne, neuspěli -_-

KIKI 5To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

toralei8

Dle mého názoru je Danny (nebo kdo to byl, JÁ se v těch TvTvixxáckých ko.... No jistě víte, co jsem chtěla říct, nevyznám.) blbec, kterýmu může bejt jedno, s kým Carrie spí. Klasickej vlezdoprdelista. Jestli má nějaký problém, ať si ho vyřeší sám, a netahá do toho ještě super YouTuberky jako je právě Carrie Kirsten. Je to de**nt a bůhví kolik holek ''ošustil'', jak říká, on. Toť můj názor. Danny= bullshit smajl

toralei8To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

To by bylo zatím vše.Tímto článkem jsem nikoho ponížit nijak nechtěla ani při psaní tohoto článku nebylo zraněno žádné zvíře,jen autorka se obouchla do loktu.

Edit 13:48: *nechtěla nijak ponížit smajl (autorka se zbláznila

Edit 13:49: *a při psaní

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.