DoubleGirls

Kluci ze ŠvP

Hojte,

jako každý rok před Vánoci mě mamka přinutila uklidit si v pokoji a v krabici s papíry jsem našla povídku, kterou jsem napsala minulý rok ve škole v přírodě (měli jsme to za úkol). A tak mě napadlo, že by vás to mohlo zajímat.


Kluci ze ŠvP
Žili, byli tři chlapci, velcí kamarádi. Jmenovali se: Adam, Jára a David. Když ji bylo 12 let, pustili je jejich maminky do ŠvP. Všichni tři kluci byli nadšení z toho, že mohou spát na jednom pokoji, kde je nikdo nebude rušit při vymýšlení jejich rošťáren. Třetí noc nemohl ani jeden z nich usnout a tak se rozhodli, že půjdou prozkoumat blízké okolí. Ale když si oblékali teplé oblečení, strčil jeden z nich do skříně a z ní vypadla tlustá kniha, která spadla na zem a způsobila pořádný hluk. Kluci se lekli a strnuli. V zápětí se rozletěly dveře, v nich stála rozzuřená zdravotnice v tuto chvíli vypadajíc jak slonice. Kluci sebou trhli a přikrčili se, jelikož zdravotnice se rozkřikla.
„Co si o sobě myslíte!?! Nejste tu sami! Řeknu to vaší učitelce, a jestli ještě muknete tak vás zapíšu do knihy! A teď spát!“
Kluci samozřejmě poslechli. Lehli si, ale jakmile se zavřeli dveře tan nejodvážnější z nich, David řekl
„Nevšímejte si jí, jdem ven!“ ale Adam a Jára se báli a odmítli jít i přesto že jim David byl ochotný dát všechny svoje sladkosti. Ale domluvili se, že se tam vypraví druhý den.
                                                                                                                                                                 

Doufám že se vám moje povídka líbila, pokud ano a chcete pokračování tak prosím zanechte jedno + :D
Děkuji, Eliška
.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.