Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

89%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá

Druhé pokračování hry Thrill Rush tě postaví před dvě možnosti - jezdit můžeš ve dne nebo v noci, ale noční jízda startuje za určitou dobu, takže si na ní musíš počkat, což se ti ale jistě vyplatí. Na začátku dostaneš instrukce a postupem času jistě budeš vědět, jaké klávesy mačkat, aby se hlavní hrdince nic nestalo.

 
83%
Hra - Which Disney Character Is Your Bff?
Video se načítá

Se kterou postavičkou by sis rozuměla nejvíc? Over si za pomoci malého testu, kdo by byl z Disney postaviček tvůj nejlepší kamarád nebo kamarádka!

 
71%
Hra - Warrior Of Nature Game
Video se načítá

Bitva se už blíží a proto potřebuje tato slečna pomoc s výběrem brnění nebo jiného oblečení. Pomozte jí outfit vylepšit vhodným výběrem barev a dekoraci, aby byla i na bojišti krásná.

 
80%
Hra - Ever After High Ashlynn Ella Enchanted Makeover
Video se načítá

Ashlynn z Ever After High je krásná princezna , která chce neustále vypadat úžasně . Tentokrát však nemá ponětí, co si ze šatníku vybrat . Pomůžeš jí s výběrem ?

 
71%
Hra - Fashion Studio Latino Style
Video se načítá

Tanečnice latinského tance by potřebovali nové šaty na soutěž. Pomozte jim s novým návrhem a výběrem vhodných barev.

 
85%
Hra - WOWZVille

V této hře budete roztomilou dívenku ve velkém městě. Vaším úkolem bude vydělávat peníze hraním nejrůznějších miniher. Za vydělané peníze si poté můžete kupovat nové oblečení pro svoji postavičku a nové vybavení do svého bytu. Hru ovládáte myší.

 
93%
Hra - Baby Hazel Gingerbread House
Video se načítá

Malá holka, kterou můžeš znát i z jiných podobných her, chce opravit svůj perníkový dům, protože už se blíží Vánoce. Postupně jí pomůžeš zkonstruovat vlak ze sladkostí, postavit rybníček, opravit perníkový dům, postavit sněhuláka a podobně.

 
85%
Hra - Eg Magical Blox
Video se načítá

Po delší době si tady dáme zase super tetrisovou hru. Tvým úkolem bude brát jednotlivé dílky tetrisu a skládat je do sloupců a řádků tak, aby jsi vždy zaplnila celý řádek. Když se ti to povede, tak se řádek nebo sloupec uvolní pro další dílky. Jaké nejlepší skóre se ti podaří nahrát?

 
67%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá

Malá mořská víla Winx je tou nejpůvabnější dívkou na mořském dnu. Zahrejte si s ní tuto suprovou hru, ve kterém se stanete právě mořskou pannou. Plujte po mořském dnu. Sbírejte diamanty z lastur. Pozor si jen dávejte na zákeřné ryby a jiné mořské příšerky, které se snaží mladou vílu zpomalit a ubrat jí život.