DIY vyrábění

Tipy na dárky

Po roce Vánoce přicházejí.... Počkat ,to nejsou vánoce ale můj blog! Těšte se na nálož článků! Ale teď k tématu. Jestli to máte tak jako já, tak na podzim má nejvíce mých známých narozeniny a svátky. Myslím, že tyto tipy využijete později i třeba na Vánoce. Dost bylo keců, jdeme na to!

Dárky pro kamarádku

Musíte vypozorovat, co by vaše kamarádka chtěla př. mé kamarádce se líbí nová knížka, tak jí dám na svátek. Pokud to ale nejde, určitě můžete vyrobit třeba pečený čaj, na internetu mají spoustu návodů, pokud má kamarádka zase ráda kafe, poslouží ji nový hrnek nebo věc s kávovou tématikou. Další tipy: sada laků na nehty( v oblíbené barvě kamarádky, třeba i s odlakovačem nebo hezkým pilníkem), vtipné tričko, vlastnoručně vyrobené mýdlo nebo i čokoládová sada.

Dárky pro rodiče

Mamince poslouží třeba nový náhrdelník, krém na ruce, parfém, sada na vaření (třeba s plechem na muffiny a doplňky), či nějaká kuchařka.

Taťka zase ocení parfém (tentokrát pro muže), detektivku, vtipné ponožky nebo tričko ( můžeš najít v Albi), hodinky, či sadu, kde dáš třeba pěnu na holení, sprchový gel a šampón.

No, už mě nic nenapadá, ale jestli jo, udělám druhý díl. 

Co to tu cítím? Že by další díl Velmi divných fobií?  To uvidíte příště.

Tak se mějte hezky a ahooooooj!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.