DIDYNY STRÁNKY

POČÍTEJ S TÍM #2

Ahojky! Jak můžete vědět, tak je tady druhý díl čili pokračování příběhu o Adama a Zuzce do kterého se vtrhla Amanda a v nějaké hloubi smyslu se vnucuje do příběhu i Adama bývalá spolužačka Týna. Co na tomhle příběhu teprve bude strašidelné a kdo bude hrát v příběhu hlavní roli? Uvidíte v tomto a v dalších dílech. Vaše Didy :)

ADAM: Lásko já si myslím že je něco špatně

ZUZKA: Jak to ? můžeš ze sebe prosím konečně vyvalit co se sakra děje? (naštvala se a odpoutala od Adama na chvíli pohled. Raději si osladila kafe a sedla si ke dveřím kde měla Amandu a Bena a spoustu dalších, protože by pro ní ještě mohli znamenat hodně kdyby o Adama přišla ale v hloubi duše věděla, že to Adam špatně nemyslel a že tolik zážitků a pomluv o Amandě by Zuzka stejně nemohla přetrhnout. Proto raději odešla do pokoje ze kterého se ozvalo ,,Promiň'')

ADAM: Lásko v pořádku :) (ozvalo se z obývacího pokoje vtipným hlasem, když za nedlouho si Adam k Zuzce sedl na postel) Víš, já to nemyslel tak že v tomhle vztahu by nebylo něco špatně, ani jsem tě nechtěl rozhodit,(zastavil se) ale, víš jak mi přišla ta SMS? 

ZUZKA: Já vím. Vím že to někdy přeháním ale málokdo ví že se lehce rozhodím. Alespoň o něčem nebo někom, na kom mi záleží. Takže se omlouvám jelikož jsem to špatně pochopila. No.. Co je s tou SMS?

ADAM: Píše mi nějaká holka (cca. 13 let) a chce po mě abych přijel do nějaké nemocnice protože jsem měl v mládí tu rakovinu. (Adamovi se vhrnuly slzy do očí a Zuzka ho hezky objala) 

ZUZKA: To je velmi divné. Nechápu jak o tobě malá cizí holčička může vědět. A co bylo dál?

ADAM: Začala mi vyhrožovat, že jestli tam nepřijedu, tak že můžu umřít a mít z dětství následky protože o mě ví přece všechno...

ZUZKA: Tak tohle mě velmi štve! Víš co? Motol jako Motol. Nemocnice jako nemocnice. Určitě to bude nějaká brigádnice nebo pomůcka do nějaké nemocnice. Já si ji vystopuji a pojedu do té nemocnice. Místo tebe. Asi by mě zajímalo jak někdo tak tvrdohlavý za prvé nevěří tvému tělu. Je to asi 12 let. A hlavně za tebe nemůže mluvit a nenechám aby taková palice za tebe zodpovídala. To se mi nelíbí! Fakt že ne..

ADAM:  Lásko ale rozum ti nikdo nekrade. Jak si budeš jistá ? To určitě ne ! Může ti přeci dojít že to je nějaká ošklivá podvodnice , která se mě bude chtít vtáhnout do baráku. Takhle mi může napsat každá ale nevím, jak ode mě ví kontakt, a moje nemoci.

ZUZKA: No právě. Na tom něco bude..( Zuzka stejně nic neříkala a balila si věci. Kabelku , lodičky, džíny , šaty a však to znáte. Naklusala do nemocnice a nenechala si nic líbit. Představovala si že nafrněně projde, vyřídí si všechny námluvy a údaje, a nafrněně odejde.)

                                                                  V NEMOCNICI 

RECEPČNÍ: Dobrý den, co by jste ráda ?

ZUZKA: Mému partnerovi píše cizí paní ohledně jeho leukémii před 12 lety , a myslí si , že je to naléhavé. Za celý život co Adama znám se nic neprojevilo, a máme podezření na jednu osobu která má na Adama zálusk jenže by o něm nevěděla všechno , což i v jejím normálním životě není normální. Nepracuje tady tedy nějaká prý cca. 13 let stará dívka? Například brigádnice nebo něco takhle podobného?

RECEPČNÍ: Pardon,ale nejsem tady od řešení vašich osobních problémů. Nejsem ani doktor, takže neidentifikuji příklad vašeho přítele, ale je pravda, že v soukromém bufetu jedna dívka pracuje. Jmenuje se Tirollete Durrestingová.

ZUZKA: Durrestingová? (Udiví se)

RECEPČNÍ: Ano? Něco v neklidu?

ZUZKA: Ne, ne všechno je v pořádku :) 

RECEPČNÍ: Dobrá, dobrá tak tedy na shledanou.

ZUZKA: Na shledanou......

Víte, je tady jedna novina kterou jsem vám zapomněla říci. Týna se jmenuje Týna Durrestingová. A vypadá to , že Tirollete bude nějaká její členka rodiny.

ZUZKA: Jo jo.. Já vím že je šílený že si mluvím sama pro sebe ale prostě...Je šílený že někdo z těch hrozných Durrestingových si s mým Adamem zahrává. Bůh ví jestli on sám není tvrdohlavý a nejede sem. Ať si dopřeje klid.

                                                     V SOUKROMÉM BUFETU                                                                          

ZUZKA:  Dobrý den, nevíte kde tady pracuje Tirollete Durrestingová?

UKRAJINSKÝ DOKTOR: Duleztikova ? Tam tam tam nepo tam...LEJDY

ZUZKA: vau fagd tiky sa tobrou ratu.

Zuzka ale naštěstí našla dveře na kterých bylo napsáno ,,Soukromá kuchyně Tirollete Durrestingové v soukromém bufetu''

ZUZKA: Super!!

Zuzka pomalu začala otevírat dveře tedy.. Před tím raději zaťukala aby Tirollete neměla pozvanou prasnici Týnu , která by hubovala.. Ale jako návštěvu tam měla zdaleka někoho jiného.. Zuzce se vhrnuly slzy do očí..Nebojácně brečela a křičela . Chtělo se jí obojí najednou. Měla tam totiž pozvaného Adama se kterým se polonahá vášnivě líbala .. V POSTELI. Na to že Zuzka chtěla bezproblémově či stylově z nemocnice odejít, odešla jako ubrečená socka, a za ní se z Tirollete ozvalo ,,A raději se ani neotáčej'' !. Zuzka nakonec na Adama zařvala ,,Prasáku'' Ale ten si Zuzky nevšímal jelikož si užíval. Když Zuzka vše šla říct té recepční, oba byli rozházení. Adam Zuzku nechtěl ani vidět.

                                                         ODPLATA SLADKÁ 

Asi netušíte co si Zuzka připravila pro Adama za odplatu. Pozvala si domů kluka, kterého si ulovila před pár minutami na seznamce, a začala se s ním líbat. Čekala , až přijde domu Adam.. Tedy, nevěděla jestli přijde , ale asi musel, protože byt je společně koupený, a Adam v něm má věci. Ale ty věci , se už dlouho válely v kufru před barákem na zahradě, čili obří 2 kufry, přes které byla nalepená celá A-4 papíru, na kterým bylo velkým písmem fixou napsáno ,,ADAM''. Adam jakmile přišel na zahradu, před dveřmi si přeci nemohl nevšimnout dvou ubohých kufříků s nápisy ADAM. Adam se ale podivil co to Zuzka vyvádí, protože tvrdil, že byl přeci v kavárně. Tvrdil to ve chvíli, když Adam viděl že Zuzka vyšla s nějakým klukem. Mohl se z toho zbláznit jelikož Adam ani nevěděl kdo byla dívka ve dveřích. Nevinně řekl ,,Byl jsem v bufetu hladový, no a co?!'' No, ale Zuzka se hloupě zasmála jelikož o všem věděla a lítostivě oznámila ,,No jo, ale kdo si myslíš že na tebe řval prasáku? Komu řekla Tirollete ať se neotáčím? Víš. Já už za tebe nic dělat nebudu.To že se ti tímhle snažila Tirollete nalákat do postele mě mrzí, ale takhle to dál nejde. Velmi si mě zklamal.Chodit se sestrou prasnice. Sice si byl v bufetu to ti nekřivdím. ALE S TOU HNUSNOU DURRESTINGOVOU! (Práskla dveřmi a Adam nemohl říci ani slovo).. Ten Zuzky kluk se jmenoval Nicolas. S Nicolasem Zuzka chodila na jednu noc, protože Nicolas přece nenahradí Zuzky pětiletou lásku co? .. Nicolas pozval Zuzku k sobě na rodinou párty. Tam Nicolasovi Zuzka vše řekla. A víte koho tam potkala? TIROLLETE DURRESTINGOVOU! Potměšilým hláskem se Zuzka zeptala, kde má Adama.. Ale Tirollete jen drze odpověděla ,,Co si o sobě myslíš ty kačeno?! Dávno je pryč. Nemysli si že pro mě něco znamenal.'' (A popíjela si víno s jiným). Když Zuzka chtěla Nicolase stihnout aby se ho zeptala, jestliže se s Tirollete baví, bylo pozdě. Nicolas byl na Zuzku asi už moc naštvaný. Práskl dveřmi, a byla oslava bez něj. Zuzku ale nebavilo být jako opuštěná panenka u Nicolase doma. Šla si domů uvařit čaj a pustit televizi. Víte jak to zasáhne?! Ta krutá lež a zároveň pravda a kterou se Adam ani nestyděl? Jen skrýval chladnou tvář toho, o kom by přemýšlel že ho nejvíce nenávidí. Jako například Týna nebo její sestra. Ale na Zuzku se vykašlal. Představil si že ve dveřích mohl být sebevíc kdokoli ale za to se Adam nestyděl. Bylo mu najednou vše fuk. Jako kdyby ho ta holka ovládala.

                                               OPRAVDU OŠKLIVÉ PŘEKVAPENÍ

ZUZKA: Fajn , tak se podívám na zprávy když mám ten čaj.

ZUZKA: COŽE?!?!

Asi netušíte co se stalo. Zuzka si pustila zprávy a zjistila že.......

                                     POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ                             

POKUD TADY BUDE 10 KOMENTÁŘŮ OD JINÝCH LIDÍ VYJDE DALŠÍ DÍL

VAŠE DIDY


Komentáře

Didy(Bradavice)

Ahoj, máte tady druhý díl POČÍTEJ S TÍM. Myslíte že dáme 10 komentářu a alespoň 2 pluska pro další díl ?smajl

DidyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.