DIDYNY STRÁNKY

Obrácení scénáře

Ahoj,vítám vás zase zpět v mém blogu.

Dneska to bude dost vážné téma,protože se to může stát komukoli.

Představte si to:žijete si spokojený život-rodiče jsou bohatí a koupí vám,co chcete.Jste chytří a úspěšní studenti.Jenomže vám při prohlídce objeví něco,co nikdo nechce-rakovinu.Všechno se pod vámi rozpadá,za chvíli už nejste tak skvělí a úspěšní.

Je vám zle,nemůžete studovat.Všechny tátovy peníze padnou na stejně asi neúspěšnou léčbu.Už nic nebude takové,jako bylo.A hlavně-ničí to psychiku,vyvolává slzy.Tak hrozná diagnoza taky hrozně zní a je z ní do breku.

A proto se neopovrhuje onkologicky nemocnými.Mě osobně každý příběk onkologicky nemocných dětí,zvlášt tech malinkých vyvolává slzy.Jděte radši ty děti navštívit a podpořit je,když už jim moc toho času nezbývá,je to tak smutné!

Komentáře

Didy(Bradavice)

Jo to jasně...ale přece jenom nepřijde vám,že je horší,když má rakovinu malý dítě,který má život ještě řed sebou,než dospělej,kterej už alespon něco prožil?A jo,Rive,máš pravdu,většina lidí se dnes vyléčí.Ale uvědomuješ si,jak to musí být hrozný na psychiku?Už jen to slovo..že máš rakovinu...je to hrozný....a já znám příběh holčičky,která se vyléčila a pak se jí rakovina vrátila,to už je v tobě celej život pak ta nemoc a stejně se vrátí a pak už umřeš...jako můj děda...možá máte v něčem pravdu,ale když se nad tím zamyslíte hlouběji...

DidyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Hele, detail - většina lidí s rakovinou se v téhle době uzdraví. Nepopírám, že za to musí zaplatit obrovskou daň, to bezpochyby, ale stejně. A souhlasím s Directionerkou - je spousta dětí, dospělých, zvířat, kteří si pomoc a soucit zaslouží stejnou dávkou.

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.