DIDYNY STRÁNKY

Lloyd's Academy

Ahoj všem.Všimla jsem si,že na mých článcích se objevují negativní komentáře atd. a že asi máte radši něco z jinšího soudku.Dobře,máte to mít.


,,Jooooo jedem!"Cher Millsonová a její kamarádi z její školy Wigg Collage se sešli na obvyklém nedělním mejdanu.Lili do sebe whisky a smáli se každé blbině.Cher si s úsměvem nalila skleničku,ale pak se jí zatmělo před očima a omdlela.

Ráno se probudila doma s urputnou bolestí hlavy.Do pokoje vtrhla její matka.,,No konečně,ožrala se probudil.Včera tě přinesl Johnatan,to bylo ostudy!Zase jste pili,co?Ti tví přátelé ti nesvědčí.A volné mravy na Wigg Collage také ne.Podívej!"Matka jí strčila pod nos modrý leták s bílými písmeny,které by nepřehlédl ani slepý:PŘIJDTE DO LLOYD'S ACADEMY-JAZYKOVÉ ŠKOLY S ŘÁDEM.ŠKOLA I S KOLEJÍ ZARUČÍ VAŠÍM POTOMKŮM VZDĚLÁNÍ A BDLIŠTĚ.PŘIJDTE NA NÁVŠTĚVNÍ HODINY 15.8.

,,A?",,Jak a?Sem ted budeš chodit,tak by tě to mělo zajímat...",,Cože??",,Od příštího roku.Wigg Collage není škola pro tebe.Už jsem tam odeslala přihlášku."Matka zmizela v tichosti z pokoje.Cher otráveně lehla na polštář.Dobře,vždycky chtěla umět čínsky,ale je to nutné na této upjaté škole a bez svých přátel?,Co si jen počne?


Ted se vám to asi nezná,ale nebude to obyčejný příběh o lásce a nové škole s happy endem,takový ten klasický americký příběh.Ne,nebude.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.