Dej my lyk plz

TOP 5 ○ Nejděsivější Citáty

Zdravím! 



Tentokrát tu máme TOP 5 nejděsivějších citátů a to konkrétně od sériových vrahů. 

No, sami víte, že mi úvody nejdou, takže jdeme na to: 




Řekni mi - poté, co bude má hlava useknutá, uslyším alespoň ještě na chvíli zvuk mé vlastní krve stříkající z pahýlu na mém krku? Bylo by potěšením ukončit veškerou radost. 


Tento citát prohlásil německý sériový vrah Peter Kürten, který se narodil 26. května 1883 v Kolíně nad Rýnem a zemřel 2. července 1931, též v Kolíně nad Rýnem. Byl přezdívaný "Düsseldorfský netvor".

Spolu s Fritzem Haarmannem a Karlem Denkem patří k nejhorším sériovým vrahům historie Německa. Byl také obviněn z pedofilie, zoofilie a nekrofilie.





Jsou mi líto pouze dvě věci - že jsem v mém životě týral pár zvířat a to, že jsem schopen vyvraždit celou lidskou rasu. 


Za tímto citátem stojí sériový vrah Carl Panzram. Narodil se 28. června 1891 a byl popraven 5. září 1930 za to, že zavraždil zaměstnance věznice. Kromě sériového vraha byl Carl násilníkem, žhářem a zlodějem. 

Tvrdil, že spáchal 21 vražd, ale většina z nich nebyla potvrzena.

 




Vy víte, že když jsem je zabil... nemohly mě odmítnout jako muže. 


Edmund Emil Kemper III nebo jen Edmund Kemper je americký sériový vrah a nekrofil, který se narodil 18. prosince 1948 v Burbanku. Je též přezdívaný jako Big Ed, The Co-ed Butcher nebo The Co-ed Killer.

Už v 15 letech zavraždil své prarodiče. Později v Kalifornii zavraždil 6 stopařek a v dubnu 1973 zabil svou matku s její přítelkyní. 

... Ale pár dnů na to se sám přihlásil na policii.

Zajímavost: Ed je také známý díky své výšce 206 cm, hmotnosti 140 kg a jeho inteligenci, která převyšuje hodnotu IQ 140. Tyto vlastnosti dávaly jeho obětem malou šanci k uniknutí či ubránění se mu. 





Mám rád zabíjení lidí, protože je to tak zábavné. Je to zábavnější, než zabíjení divoké zvěře v lese, jelikož člověk je nejnebezpečnější zvíře ze všech. 


Zodiac Killer je přezdívka amerického sériového vraha, který řádil na konci šedesátých let 20. století v okolí Severní Kalifornie. Známý je především díky svým dopisům policii a také tím, že nebyl nikdy dopaden... A to i přes to, že bylo více než 2500 podezřelých. Dodnes je Zodiac vyšetřován policií, šerify a FBI. Ve svých dopisech se chlubil více jak 37 vraždami, ale i přesto mu policie přisuzuje jen 5. 




Nebylo to tak temné a děsivé, jak to zní. Bavil jsem se... Zabíjení někoho je legrační zážitek. 


Albert (Henry) DeSalvo byl americký zločinec a sériový vrah, který se narodil 3. září 1931 a zemřel roku 25. listopadu 1973 na následky pobodání. Albert se přiznal k tomu, že byl ,,Bostonský škrtič", vrah 13 žen v Bostonu od roku 1962 do roku 1964. Dokonce byl i zatčen za znásilňování žen. 




Tohle by bylo pro dnešní článek vše. Vím, nic moc. Ale snad se vám článek alespoň trochu líbil... Když tak mi můžete napsat do komentů, jaký článek chcete příště. 

(Btw: Ne, ty citáty nejsou jen tak zkopírované z internetu. Všechny jsem překládala z angličtiny do češtiny a polovinu informací o jednotlivých vrazích, taky. Takže tak...)


To by bylo pro tento článek vše a u dalšího ahoj! 

Komentáře

endaVIP(Elsa je nej :))

Lucy Lupinová:
2. Hustý smajl
3. Jj, žije
4. To nevím. Nikde to není uvedené, jelikož se vlastně ani, kdo to je (tedy spíše byl)
Ale bude to tak cca od roku 1900-1940... Opravdu nevím. smajl

endaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.