Dej my lyk plz

Konec Krávovin atd.? - Aneb konec blogu?

Než něco napíšu chtěla bych vám říct, že končím s blogem Krávoviny atd. 

A proto než začnete číst, tak si k tomu pusťte tuhle depresivní písničku.


...


Nečekala jsem, že tuhle větu někdy ze své klávesnice vypustím, ale už je to tak. Ano, končím s blogem. 

PROČ?

Je to tím, že už nemám skoro vůbec čas a na tenhle profil už skoro vůbec nechodím...

Tenhle blog slaví rok a 1 den od jeho založení a já to teď zahodím? Nikdy jsem se o blog nezajímala, ale jednou když byla moje mamka pryč a já se se sama doma nudila, tak jsem to prostě zkusila. Psát články mě bavilo, bavilo mě to, protože vím, že to bavilo i někoho jiného. I kdyby můj blog měl nultou sledovanost, psala by jsem články dál, není to kvůli tomu, že můj blog má malou sledovanost. Vím, že je to spoustu lepších blogerek, než jsem já, ale kvůli tomu to prostě nevzdám. Vím, že když se budu snažit a budu dělat to, co mě baví, tak jednou můžu být na vrcholku mezi nejlepšími. Na tomto blogu mě podporovala pár lidí už od začátku, ale na mém druhém profilu mě nepodporoval nikdo a dotáhla jsem to až na TOP 100. Na tom profilu jsem byla nenáviděná kvůli svému kritizování, ale právě tohle to kritizování mě vytáhlo nahoru. Stála jsem si za tím a pár lidí mě v tom začalo podporovat. Těch pár lidí se změnilo na 20 a víc lidí a toho si neskutečně cením! Vím, že kdybych na tomhle blogu psala dál to, co jsem psala do teď, tak by to bylo úplně něco jiného, než jsem chtěla a asi by mě to ani nebavilo. Nepotřebuju být slavná díky Ctrl C + Ctrl V, kdybych jen kopírovala možná by to mělo sledovanost, ale nebavilo by mě to. Články píšu hlavně protože mě to baví, a když mě něco baví, tak si za tím jdu!

Jak kdysi řekl jeden raper, že kdyby udělal tisíc stejných albumů, tak by ho to nebavilo a omrzelo by to i ty, kterým se to líbilo. Proto začal dělat to co dělá, protože ho to baví! A nebude se podřizovat kvůli pár lidem. 

Tato slova mě inspirovala, a proto jsem skončila s blogem. A jak kdysi řekl jeden moudrý člověk: 

,,Každý koniec je len novým začiatkom." Proto tohle ukončení blogu neberte jako konec, ale jako nový začátek. Budu dál pokračovat v tom, co mě baví, ale už to nebudou Krávoviny atd., ale TheCuteMuffinBlog. 

NA CO TÍM NARÁŽÍM? 

Vlastně ne tak úplně končím s blogem. Končím jen s blogem ,,Krávoviny atd." Jak je napsané v názvu: 

,,Konec Krávovin atd.? - Aneb konec blogu?" Tak to není úplný konec blogu, je to jen konec s krávovinami a začínám svůj nový blog. 

 

Původně se můj nový blog měl jmenovat ,,Strejndž Blog Strejndž Osůbky", ale nakonec jsem to přejmenovala na ,,TheCuteMuffinBlog". 

PROČ ZROVNA NÁZEV STREJNDŽ BLOG STREJNDŽ OSŮBKY?

Měl se tak jmenovat, protože jsem hrozně strange (divný, zvláštní) člověk, ale na svém druhém blogu mám název podle jídla, tak jsem si říkala, proč to neudělat i na svém prvním blogu? První jídlo, které mě napadlo byl Muffin, a tak vznikl TheCuteMuffinBlog. Teď už mi chybí vymyslet jen pozdrav...[Unsupported element format]

O ČEM ASI BUDOU MÉ NOVÉ ČLÁNKY A CO SE STANE S TĚMI PŘEDEŠLÝMI?

Budou to možná nějaké názorovky, zajímavosti apod. Ještě přesně nevím o čem budou články, ale budu se je snažit vydávat co nejčastěji a co nejvíc, min. jeden týdně. 

Mé předešlé články asi mazat nebudu. Ale kdybych je smazala tak je zkusím udělat znovu, ale tak nějak líp. 

To je asi tak všechno, co jsem vám chtěla říct, sice je to strašně krátký článek, ale chtěla jsem vám to nějak oznámit... A kdybych cokoliv měnila na svém blogu, nebo bych s ním něco chtěla provádět, tak určitě o tom zase napíšu. Mějte se Muffinově a zatím pááááááááááááá. 







Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.