Dej my lyk plz

20 důvodů, proč je lepší být ženou...

Ahoj, takže vítám vás u mého dalšího článku a jak jste si mohli všimnout, tenhle článek se jmenuje ,,20 důvodů, proč je lepší být ženou". Takže jdeme na to! 


1. Ve třiceti ti nezačnou padat vlasy... (Ale zase můžete zešedivět a u holek to není tak "sexy" :D ale o mínusech se teď nebavíme, takže jdeme dál! :D) 







2. Ušetříš stovku měsíčně! (za PlayBoy :D)

3. Nejenom, že máš pocity, ty o nich dokážeš i mluvit!!!!                            

4. Je jedno, kolik piva vypiješ... Pivní mozol ti nikdy nenaroste! (někdy si opravdu myslím, že chlapi můžou být těhotní.... :D) Ještě, že jsme tak hubené, že? :D 

5. Máš vrozený talent k tomu, dávat dárky.. (To je pravda, od spolužáka jsem dostala nějaký deodorant za 20 kč -_- a kámoška mi koupila eos.. :D Girls Are Best!! :3) 

6. Těžké bedny s pitím nemusíš sama tahat do 6. patra (příklad, ne, že by to byla vlastní zkušenost... :D)

 (Ehm, sorry, nic s bednama jsem nenašla xD)

7. Nemusíš se bát, že si někdo v bazénu všimne tvého vzrušení (Sorry, ale tohle jsem sem prostě musela napsat xD) (P.S.: Pravda :/ xD)





8. Podle statistik žijí holky o 7 let více než kluci                                                       

9. Nemusíš umět vyměnit kolo (To je jako s těma bednama... :D)

 (Pokud kluk není úplný magor, vždy vám pomůže :)))





10. Nemusíš se stydět, když se v kině rozbrečíš (Náhodou, já mám cítě ráda :'3 Někdo se mnou? :D) 











11. Soboty dokážeš trávit i jak než s Rosickým, Kollerem a Bergerem (I když... myslím, že je to sen skoro každé holky :D Ale radši Jágra, co? :D) 

14. V životě si ušetříš nejméně 2 600 hodin, které nemusíš trávit v koupelně holením... Pardon, ale ženský se taky musej holit... :D A u chlapů je to tak, že se většinou neholí, ale nechme to být... :D

[Unsupported element format]









15. I v plné hospodě se pro tebe najde stůl za předpokladu, že víš, jak využít své "zbraně" :D (Prostě výhoda, zatáhnete chlapa na WC, něco mu ukážete a on vám dá celý stůl a klidně bude sedět na zemi.. :D - bože, dneska mám opravdu úchylné myšlení... xD)









16. Nemusíš se bát, že tvoje dítě vůbec není tvoje... To mi připomnělo ten vtip: Víte, co se ptá jako 1. blondýna v porodnici, když porodí? "A je to moje?" (Omlouvám se všem zde přítomným blondýnám...)

17. Když se aspoň trošičku zajímáš o fotbal, leží ti všichni muži u nohou (beztak ženský zajímaj jen fotbalisty! xD) [Unsupported element format]

18. Když je v létě vedro, můžeš přijít do kanceláře v krátkých kalhotách... (jako, chlapi taky, ale nevypadá to nejlíp... :D)

19. Nemusíš mít strach, že se při jízdě na kole vykastruješ o rám (Trochu černého humoru... :D)






20. Špatnou náladu si umíš vylepšit párem nových bot (Nj, mně stačí když si čuchnu ke kroksám a už jsem v nebi! xD) 


+ BONUS: Holka může mít ráda růžovou, aniž by byla teplá xD 


Komentáře

Cleo 5842VIP

Ještě by se hodilo že holky můžou nosit i kalhoty i sukni (Fajn, skoti taky nosí sukně, ale je to podle mě divný) smajl

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Víš, že ti tam chybí čísla 12,13? Jinak fajn článek, smajl jak jsi přišla na ta fakta, to tě jen tak napadlo, nebo to máš odněkud z internetu?

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

endaVIP(Elsa je nej :))

Sagka: Já jsem magor, jsem si to po sobě nečetla, omlouvám se... smajl A tak různě... Spíš z hlavy... smajl Všichni si stěžují, jak je těžké být holkou, ale já v tom vidím plus... smajl

endaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

endaVIP(Elsa je nej :))

mařenka10: No dobře, no, ale Halina Pawlowská se nepočítá xD smajl A já taky neříkám, že bych byla nějaká vyzáblina, ale, že bych byla nějaká extra tlustá, to zase taky ne... smajl

endaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.