Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

53%
Hra - World of Sciense
Video se načítá

Cílem hry World of Science je udržení světa naživu jak dlouho to jenom půjde. Klíčem je štěstí tvojí herní postavičky. Úroveň energie, výživa, kvalita vzduchu a peníze patří mezi faktroy, které potřebuješ hlídat pro přežití tvého světa. Na začátku hry si vybereš jednu ze čtyř fyzikálních postav a můžeš začít.

 
85%
Hra - Stealth Bound
Video se načítá

Stealth Bound je super logická hra, která zabaví každého z vás! Pomozte vězni utéct z tohoto vězení. Musíte se vyhýbat strážím a hledat alternativní cesty. Podaří se vám, dostat se až na svobodu?

 
94%
Hra - Monkey Go Happy Stage 335

Opičky dnes zabloudily na velmi netradiční místo. V dnešním díle logické hry Monkey Go Happy se totiž ocitly na soudním jednání a ty tak budeš muset řešit nejrůznější úkoly související se soudem a vyšetřováním.

 
61%
Hra - Splash Around
Video se načítá

Želvák by rád skočil do vody. Odražte se pomocí skákacího prkna, aby želva vyletěla vysoko a udělala pořádný cákanec při dopadu do vody! Až budete ve vzduchu, použijte šipky doleva, doprava a dolů, abyste udělali speciální triky. Za triky dostanete body navíc. Dokážete rozveselit želváka pořádným skokem?

 
85%
Hra - Pair Fruits

Dnes si spoločne zahráme pexeso. Cieľom hry je nájsť vždy dve rovnaké dvojice ovocných obrázkov, ktoré sa v danej úrovni nachádzajú. To všetko musíš zvládnuť s čo najmenším počtom ťahov. Dokážeš splniť všetky úrovne?

 
80%
Hra - Monster High Flara Blaze Dress Up
Video se načítá

Flare potřebuje nové oblečení a proto se rozhodla, že výběr nechá na vás! Vyberte jí moderní doplňky a oblečení, aby si ji každý všiml.

 
87%
Hra - Barbie Makeup Artist
Video se načítá

Barbie má pleť velmi zanedbanou a proto potřebuje vás, abyste ji upravili do původního postavu. Pomozte jí!

 
90%
Hra - Monkey Go Happy Stage 206
Video se načítá

Je tady další díl skvělé logické adventury Monkey Go Happy. Nyní se podíváš do liduprázdného městečka, kde na tebe čeká spousta logických hádanek. Také zde potkáš smrtku, která sbírá mrkve.

 
86%
Hra - Monkey GO Happy Sci-fi
Video se načítá

Užijte si nový díl opiček! Objevíte se v moderním světě daleko v budoucnosti, kde cestování vesmírem je běžná věc. Opět budete řešit několik úkolů a hádanek, abyste mohli postoupit dále. Stačí si pouze vybrat vaší oblíbenou opičku, dát jí čepici a můžete začít hrát.