Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Sweet Baby
Video se načítá

Sweet Baby je skvělá logické postřehovka, kde musíte s malým dítětem projít pokoj plný nástrah, posbírat všechny sladkosti a nakonec zalehnout do postýlky. Dítěti budete pomáhat tak, že mu vždy nakreslíte tradu, po které má jít. Ale budete to muset i dobře načasovat, aby ho nesrazil míč nebo medvěd hlídač.

 
90%
Hra - Monkey Go Happy Stage 217
Video se načítá

V dalším díle skvělé logické hry Monkey Go Happy se podíváš so vysokých pustých hor, kde na tebe už čeká chaloupka plná úkolů a hádanek. Abys všechno vyřešila, tak budeš muset zapjit logické uvažování a bystré pozorovací smysly.

 
95%
Hra - Baby Hazel Cleaning Time
Video se načítá

Pomozte Hazel a její mamince s úklidem, mytím a odkládáním věcí. Kromě toho zažijete společně mnoho legrace.

 
81%
Hra - I Stunt 2
Video se načítá

Máte rádi hory? Máte rádi snowboarding? Ano? Tak tohle je hra přímo pro vás! Vžijte se do role šíleného snowboarďáka, který se ničeho nebojí. Brouzdejte krásnými horami, dělejte úžasné triky na zemi i ve vzduchu. Od této hry se nedá jen tak rychle odejít. Když přepnete na anglickou klávesnici (alt+shift tak se vám prohodí Z s Y, což bude mnohem pohodlnějsí). Tak na co ještě čekáte? Ukažte co ve vás je.

 
85%
Hra - Baby Hazel New Born Baby
Video se načítá

Baby Hazel bude mít nového sourozence. Pomoz jí ve hře Baby Hazel New Born Baby s přípravami na příchod jejího sourozence na svět. Budeš uklízet, pomáhat rodičům a dělat vše proto, aby se novorozeně mělo naprosto úžasně.

 
85%
Hra - Worlds River Jigsaw
Video se načítá

Je tady další hra ze série Jigsaw Puzzle. Dneska se zaměříš ve skládání na světové řek. Celkem na tebe čeká 12 světových řek a až obrázek poskládáš, tak si tím odemkneš další. POdaří se ty poskládat všech 12 obrázků?

 
83%
Hra - Music Catch 2
Video se načítá

Sbírejte notičky v této zábavné hře. Noty lítají všude po obrazovce a vaším úkolem je sbírat ty žluté. Pokud seberete červenou notičku, ztratíte body. Když se dotknete fialové noty, budou se vám ostatní sbírat jednodušeji. Notičky ostatních barev sbírejte klidně také, dostanete za ně body. Na pozadí vám navíc hraje příjemná hudba.

 
85%
Hra - Balls Bricks Breaker 2

Zničte co největší množství bloků předtím, než se dostanou k vám dolů. Sbíráním bílých míčků zvyšujete počet míčků, které na jeden hod vystřelíte. Jak vysoké bude vaše skóre?