Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Slice Shapes
Video se načítá

Máš ráda přesnost, preciznost a umíš perfektně načasovat věci? Pak je hra Slice Shapes přesně pro tebe! Tvým úkolem zde bude vypočítat nebo odhadnout jak velký kus daného tvaru potřebuješ a kdy ho musíš ukrojit, aby se ti podařilo získat hvězdu a dostat se tak do dalšího levelu.

 
90%
Hra - Princess Cool Graffiti

Staň se street artistkou v této hře! Vyber si některý z nápisů na zeď, který poté vybarvi pomocí sprejů. Výsledný obrázek si můžeš uložit do svého počítače.

 
86%
Hra - Maic Well
Video se načítá

Maic Well je logická hra, ve které je také potřeba velká rychlost. Vaším úkolem bude odstraňovat malinkaté potvůrky. Můžete spojit minimálně 3 stejné barvy. Není času nazbyt, takže klikejte tak dlouho, dokud nebudete mít nahoře 100 procent.

 
76%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá

V této parádní závodní hře dostanete pod svá křídla závodního chrta, o kterého se budete muset starat a trénovat ho. Napřed si vyberte slot, kam se hra bude ukládat vaše hra. Potom zvolte barvu jméno pro vašeho pejska. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout jako první z boxu (fast out of the box) nebo může před cílem zabrat (strong finisher). Vaším úkolem bude trénovat vašeho pejska (training), kde můžete trénovat jeho výdrž (stamina) nebo jeho rychlost (speed). Trénujteho pomocí myši klikejte na kolečko na obrazovce tak, aby čára byla pouze zelená (nesmí být oranžová nebo červená nebo pejska unavíte). Potom se přesunete domů (home), jakmile vaše výdrž klesne pod 50 procent. Doma musíte pejska nakrmit pod kolonkou (manage costs, kde mu můžete vybrat stravu, tekutiny a dokonce i personál co se o něj bude starat, dávejte pozor, abyste nevyčerpali všechny peníze na jeho výživu, ta je pro něj nejdůležitější). Potom zmáčknete kolonku odpočívat (rest). Musíte také dbát na to, aby váš mazlíček byl šťastný a zdraví (hapiness, health, když je to v zeleném nebo oranžovém, tak to je ještě dobré). Když váš závodník bude smutný, tak mu můžete koupit v obchodě (shop) hračky, které mu zvýší náladu. Můžete mu koupit i obleček, který ho udrží v zimě v teple, i pelíšek nebo boudu, která samozřejmě zlepší jeho spánek a výdrž. Pokud váš pejsek bude nemocný tak ho musíte vzít k veterináři (vet), kde ho můžete naočkovat nebo léčit (záleží na závažnosti). Když chcete závodit, tak zmáčkněte tlačítko závodní dráha (race track), kde dokonce můžete i sázet na svého pejska když si věříte. V průběhu závodu mačkejte pomocí myši psí kolonky, které ho zrychlí. DÁVEJTE SI POZOR, ABYSTE NEMAČKALI ČERVENÉ KŘÍŽKY, TO PLATÍ I U TRÉNINGU!

 
71%
Hra - Baby Hazel Halloween Castle
Video se načítá

Zažijte společně s Hazel krásný den během Halooweenu. V každých dveřích budete společně s hazel dělat něco jiného. Tak na co ještě čekáte zjistěte, co se v nich ukrývá.

 
69%
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá

Barbie se chystá na ples, kde musí vypadat přitažlivě. Zahraj se na její osobní kadeřnici a vytvoř jí krásný účes, který můžeš vylepšit šaty a doplňky.

 
69%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá

Staňte se bohyní ve flirtování, ovšem pozor na sokyně, které se mohou objevit poblíž a vaše snažení vám překazit. Jakmile se objeví mladík, vyběhněte k němu a držením kliku mu zamotejte hlavu. Pokud se na blízku objeví další dívka, která se o mladíka bude snažit stejně jako vy, je důležité, aby se vaše srdíčko naplnilo dříve než její. V souboji s jinou dívkou nestačí klik držet, ale musíte co nejrychleji klikat. Pro postup do dalšího levelu je potřeba zamotat hlavu danému počtu chlapců, před vypršením časového limitu.

 
65%
Hra - Billabong Beachwear
Video se načítá

V této hře dostanete na starost mladou a krásnou modelku. Vaším úkolem bude jí nalíčit, učesat a obléct na přehlídkové molo. Na výběr budete mít spousty oblečení i plavek od značky Billabong!

 
57%
Hra - Disney Princess Arabian Wedding
Video se načítá

Jasmína bude mít svatbu s Aladinem a chce, aby se oblečení a make-up přizpůsobila k její kultuře. Pomozte jí s jejich přeměnou, aby mezi ostatní hosty zapadaly. Podaří se vám krásné proměna?