Blog U Dvou Sloupů

SIMPSONOVI-PŘEDPOVÍDALI BUDOUCNOST (10)

Ahoj, dnes jsem si připravila díl, kde zjistíte, že Simpsonovi umí předpovídat budoucnost!!!

Né, vážně...čtěte dál a zjistíte, co všechno se objevilo v Simpsonových a teď to dokonce existuje.

Můžeme začít: 

Na tom prvním obrázku je zabezpečovací systém z dílu "Bart after dark"-8.série, 5.díl, o pět let později vytvořil Apple první generaci iPodu, která vypadá přesně jako toto. Zajímavé, že?


 

V roce 1995 v díle "Lisa´s wedding"-6.série, díl 19., se objevily hodinky, přes které se dalo normálně komunikovat. O 18 let později (snad jsem se nepřepočítala :-D) se již velmi často používaly.

 

 

Na prvním obrázku je Homer na demoliční kouli a na druhém o 19 let později Miley Cyrus. Já si myslím, že to náhoda nebude...Mimochodem je to z dílu "Sideshow Bob Roberts"-6.série, 5.díl.

 

Tenhle obrázek je také z dílu Lízina svatba (Lisa´s wedding), který je defacto zaměřený na její budoucnost. Objevilo se tam celkem dost věcí z budoucnosti, dokonce se některé i vyplnily. Třeba jako videohovor přes telefon, to už je teď úplně častá věc-sice až o 15 let později, ale i tak...

 

 

Díky radiaci začal Homer v díle 5., 11.sérii-"E-I-E-I-D´oh!" pěstovat zmutovaná rajčata- říkal jim Tomacco (tomato+tabacco). Kdo by si ale myslel, že za 14 let se něco podobného povede vypěstovat v Japonsku? Tak to bych nečekala!

 

 

Díl "The wizard of Evergreen Terrace", 10.série, díl 2., profesor Frink vynalezl klapky na uši s hamburgery. Nakonec se objevily i ve skutečném našem světě. Já bych si je i koupila, jenomže bych asi nevyšla mezi lidi :-D...

 

 

Hra FarmVille, tu zná skoro každý. Ale je možné, že se tvůrci inspirovali i v tomto případě. V dílu "Bart carny"-díl 12., 9.série děti zkoušely jakýsi simulátor farmaření.

 

 

V roce 1992 vynalezl nevlastní bratr Homera, Herbert Powell překladač řeči pro mimina, o 21 let později se něco podobného podařilo vytvořit i v realitě. To všechno v dílu "Brother, can you spare two dimes?", v 3.sérii, 24.díl.

 

 

Na prvním snímku budoucnosti se nachází Donald Trump, jako prezident. A kdo je teď prezidentem USA?DONALD TRUMP!-o 15 let později!


 

V jedné představě má Homer svojí čokoládovou zemi, to by nevěřil, že to někdy bude existovat, ano, vážně. V roce 2013 vznikl jeden čistě čokoládový park. No, že je to úžasné....je to díl 11.1 3.série, "Burns verkaufen der kraftwerk" 

 

Moc děkuji za pozornost, snad se článek líbil, budu ráda za všechny zpětné vazby a

ADIOS! 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.