Blog Potterheada..

Díky jedné úžasné osobě...

Takže ahoj. Tohle je vlastně článek o ničem, ale já jsem ho musela napsat. Vím, tohle patří do síně, ale tady je větší pravděpodobnost, že si to ta osoba přečte.


Jak to vlastně začalo? Poznala jsem tuto úžasnou osůbku na jedné internetové hře. Tam jsme se seznámily. Skoro každý den jsme tam spolu byly, ještě z pár lidmi, ale to je fuk. Mám díky ní pár úžasných vzpomínek. Vždy když jí vidím online, zahřeje mě u srdce a jsem šťastná, že jsem jí poznala. Bez ní se nudím, s ní mně to baví.. Nevím jak to popsat, ale mám jí hrozně ráda, i když jsem jí tak rok neviděla, jelikož se mi rozbil počítač. Jí jsem schopná označit za svojí IBFF, ikdyž ona mě tak nemá. Ale nevadí mi to. Když jsem jí na té hře potkala, myslela jsem že radostí asi umřu. Ona je pro mně hrozně důležitá osoba, i když jí neznám osobně. Vím, poslední dobou jsem moc otravná, ale já jsem tohle prostě musela napsat. Chci, aby věděla, že je pro mě hrozně důležitá. Fakt strašně moc. Ona mi dělá radost, když si spolu píšeme, jsem vděčná že ji mám. Když spolu hrajeme, jsem vděčná že jí mám. Když od ní vidím komentář, jsem šťastná že jí mám. Ona je ta, kterou bych nejradši viděla každý den. Jí 100% věřím. Ona je moje opravdová kamarádka, i když jí neznám osobně. Strašně jí děkuju za všechno. I když jsme každá z jiného státu, nedělá mi to problém.


Pokud tohle čteš, což myslím že čteš, strašně ti děkuji. Ani to nedokážu vyjádřit..


Tuto osobu jmenovat nechci, jelikož nemám povolení o ní psát. Ale ona ví, že se o ní jedná. Tenhle článek je věnovaný pro ní..Nezasloužím si jí, ale i tak..


P.S. Jde pouze o to, že jí mám ráda jako kamarádku. Nic víc v tom nehledejte.






Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

No, ešteže tak, som sa zľakla, že si... no ehm.... inu, moja mamka namiesto Ďakujem povie len Ď!, chápeš ju? smajl

Ale to tu asi nepatrí, čo...? smajl

Nemalo by to byť v kategórii O mne, ale O tebe.... hm... O tebe a o mne, tudududu.... jasné, Lucy si furt musí spievať, že jop.

Ale Freddy a Bibianka stoja za povšimnutie! Nechci aby som ťa zbila po prdelke!

Že ja to dám Bibianke prečítať?!

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.