Blog jedný holky

Omluva jedné uživatelce

Hello my readers, welcome to my blog.

Dneska bych se chtěla zaměřit na vážnější téma. A to je... Omluva.


Možná si vzpomínáte na moji sérii "Názory na vás". Byla celkem úspěšná, jenže, jsem si neuvědomila co tam vlastně píšu. A až teď jsem si to uvědomila.


Chtěla bych se omluvit jedné strašně milé uživatelce, jménem Kiki 014. Nechápu co jsem tam o tobě napsala. Sami si to přečtěte:

,,Tebe až tak moc nemusím. Jo, vím že jsi mi nic neudělala, ani nic takovýho, ale moc ti nerozumím, a myslím že by s nás dvou kamarádky nebyly. Promiň jestli jsem tě něčím urazila, nebo tak něco, ale tohle je přece článek názorů ne? Takže, mým zbůsobem jsi taková... jak to říct... Drzá. No to ne, to jsem se trochu spletla. Taková že ostatní urážíš a nemáš k tomu důvod. Asi se nudíš, né, já fakt nevím. Prostě, tebe jaksi nemám ráda, a myslím že ani nebudu. Promiň."


Proč jsem to napsala? Taková hloupost. Ty a drzá? Já nevím co mi přeskočilo. A že urážíš ostatní? Ty jsi nikdy nikoho neurážela. Nechápu jak jsem mohla být tak blbá. A ještě jako větší blbost mi připadá ta věta: "Myslím že by s nás dvou kamarádky nebyly". Kamarádky mohou být každá holka s každou. Myslím si že by z nás kamarádky mohli být. A ještě více mě zarazila reakce na ten můj pitomý názor:

,,Tvůj názor na mě mě dost překvapil.. Sice mi nepřijde, že bych někoho urážela, ale kdybych někdy napsala něco, co ti jako urážka přijde, dej mi o tom prosím vědět. A protože nechci, aby tento komentář vyzněl tak zvláštně, napíšu názor já na tebe. 

Podle mě jsi milá holka, která má fantazii a píše dobrý blog. I když nějaké téma, které už někdo napsal napíše ona, je to takové zajímavé. Celkově mi přijdeš fajn, a umíš říct svůj názor."


Toto mě úplně zaskočilo. Jak jsi mi mohla pod takovou pitomost napsat tak hezký komentář? Kdyby mi někdo napsal něco takového, tak bych mu něco tak upřímného v životě nenapsala. Já bych napsala hodně neslušnou urážku, za kterou by mě možná čekal i ban. 


A pak ještě ten názor na mě. Milá holka? Já!? Jako po tom co jsem ti napsala tohle?! Já nevím. Jak na mě můžeš být tak milá? A dobrý blog? Vždyť jsem o tobě napsala něco hrozného. A fantazii? Leda tak na to abych vymýšlela ty největší blbosti o uživatelkách. A umím říct svůj názor? Toto nebyl můj názor.


Napsala jsem to tam pouze, aby ten článek nebyl jen nudný. Abych tam pořád nepsala jen: "Jsi strašně fajn. Jsi milá a skvělá kamarádka.". Aby to mělo větší úspěch. Nevím co mě to popadlo. Kazit tak hodné dívce den?


Byla jsem blbá. Blbá a pitomá. 


A pak, ty jsi mi pořád psala strašně hezké komentáře k článkům. Např.:

,,Jo, umíš kreslit lépe než já. A to je příklad toho, že věk nerozhoduje v kreslení. Mohla bych být prosím příště?"

nebo:

,,Ahoj, prostě jsem se tě chtěla zeptat, tady jsou moje otázky 

1. Přemýšlela jsi někdy, že skončíš s blogem nebo s hpd? Byla by to hrozná škoda.
2. Máš radši zimu nebo léto?
3. Máš nějakého domácího mazlíčka?"


Všiměte si té podtržené části. Ty máš ještě pořád ráda můj blog? Když jsem na něj napsala něco takového?



Omlouvám se co nejvíc můžu,

Vůbec můj názor nechápu,

Ještě teď můj článek mi dělá hrůzu,

Po smazání článku se sápu.


Snad mi to milá dívko odpustíš,

Vím že jsem udělala chybu,

Doufám že mně tak rychle neopustíš,

Já jsem totiž tak hrozného typu.


Názor na tebe jsem už změnila,

Jsi úžasná dívka,

Nevím podle čeho jsem tě soudila,

Blbec, je teď moje nová přezdívka.


Život jde přece dál,

Kámošky z nás můžou být,

Kdo by se přece toho druhého bál,

Však mezi sebou přátelství dokážeme mít.


Doufám že tyto řádky čteš,

Že nejsi na mě naštvaná,

To co jsem psala je už dávná lež,

Doufám že mě máš alespoň kapku ráda.



..Promiň...




Mějte se Lizyovsky.





















Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ježiš marja môže mi niekto vysvetliť, prečo si každú básničku musím vždy zhudobniť? smajl

Prosím vás, to dnes ma každý každý deň tak deptá na citoch... najprv Avengers, teraz toto... onedlho sa mi možno podarí pri niečom dojemnom rozplakať. :( Nemysli ma zle, ja to myslím v dobrom slova zmysle, a nie v irónii.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kiki 014VIP(Bonusy)

Málem jsem se rozbrečela...Ty jsi taková zlatá, kamarádky z nás určitě můžou být! A ta básnička...*málem slza, ale pocit byl určitě* A článek nemaž, jestli ti to pomůže, můžeš smazat akorát názor na měsmajl

Kiki 014To se mi líbí +7 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.