blog jednoho cupcake

Štafeta-Just Emma

Aloha, vítám vás u první štafety. Dnes s Just Emmou. Tak to nebudu dál okecávat a jedeme na to:

1. Jak se jmenuješ v reálu?                                                                                                                                 Emma, ale myslím, že je to z mojej přezdívky očividné.

2. Proč se jmenuješ Just Emma?                                                                                                                         Pretože som hrála jednu hru, kde se jedna postava nazývala Just Monika. Páčilo sa mi to, tak som to spravila tiež a Monika nahradila mojim menom.

3. Jak by ses jmenovala ted?                                                                                                                                 Asi rovnako, moje meno sa mi páči.                

4. Radši  kreslíš nebo maluješ?                                                                                                                    Kreslim, Malovanie  nemám velmi v láske. Stále bud všetko zašpiním alebo to všetko skazím. Kreslením sa nič nedá pokazit, keby niečo, zoberiem gumu a je to preč.

5. Co nejraději kreslíš?                                                                                                                                                                 Ľudí, snažím sa precvičovať si anatómiu. Najviac teda dievčatá, chlapci mi ale že vôbec nejdú. Nemyslím, že kreslím niečo iné ako ľudí, tak som si už zvykla a tak ich kreslím všade.

6. Jaký článek na tvém blogu se ti líbí nejvíc?                                                                                                   Moj najnovší-20 faktov. Podla mna som sa tam dobře rozpísala stručne vyjádřila, obrázky to tam pekne doplnujou a celkovo sa mi ten článok páčí. Alebo eště jako niekoho překvapit, ten je tiež super(Egoista xd)

7. Změnila by si něco na hpd?                                                                                                                               Aktivitu adminov a možno by som pridala ešte možnosť rozdávania mincí. Hodilo by sa to do súťaží a tak.J

8. Máš na hpd.cz nějakou Bff?  
Nie, ale celkom dobre si rozumiem s Anko.(:

9. Jaká je tvoje nej bloggerka na hpd?  Ja bloggerky velmi nesledujem, ale v poslednej době asi Lizy, má zaujímavé články do kterých zapajá aj klasické hráčky a to je na tom to nejzábavnější. Pekne se to pozerá a kedže sa jej blog skladá předovšetkým z obrázkov je to takový relaxační blog.(:Nemusím nic čítat a aj tak to má niečo do sebe.

10. Komu předáš štafetu dál?      Hm, tak ked už som začala s tou Lizy,  tak ju predávam jej(:

A to je vše.......Snad jste si to užili(:

Příště bude štafeta s Lizy. Pošlu ti otázky pokud s tím souhlasíš.

A jinak se omlouvám, že je tento rozhovor na půl slovenký a na půl český. Ale Ctrl C a Ctrl V mě tak trošku zklamalo, takže to mělo katastrofální následky):

Tak Bye Bye




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.