Blog by Nikky

Jak si udržet kluka

Máte pocit, že kluk, se kterým jste začaly chodit, je ten pravý a nechcete ho ztratit? Dovolte mi, abych vám poradila pár tipů, které jsou osvědčené a snad vám pomohou (teda pokud to potřebujete). No, tak začínáme.


Jak pro něj být přitažlivá

Pokud s tebou kluk začal chodit, pravděpodobně si nemyslí, že jsi ošklivá. Pokud o sebe ale nebudeš dbát, mohla bys ho odradit. Pár tipů pro přírodní krásu:

  • nemaluj se moc přehnaně. Stačí světlé oční stíny, nějaký základní makeup a pudr, balzám na rty (lesk lepí a je nepříjemný při líbání), nějakou normální řasenku a jemnou voňavku. Když se nám někdo líbí, ještě si musí otestovat, jak voníme. To platí u každého. Takže když se poliješ celou voňavkou a budeš cítit dva kilometry daleko, kluk nad tebou ohrne nos. Doslova.
  • jestli máš na rtech suchou kůži, suchým kartáčkem ji ,,seškrabej". Budeš mít hladké a pěkné rty.
  • vlasy si umyj. Mastné a zplihlé vlasy ho nebudou lákat k polaskání. Některé holky nemají rády účesy, ale když si uděláš culík nebo cop, nebudou kolem vás lítat vlasy, když se budete líbat. Pokud ven vyrazíš bez účesu, tak si při této situaci vlasy zastrč za ucho.
  • akné. Problém většiny z nás. Já trpím celkem velkým akné a zkouším s ním bojovat všelijak. Co u mě celkem funguje: 1. na noc se pořádně odlíčit, třeba i nadvakrát 2. večer a ráno si obličej umyj. Táta mi říkal, že se má mýt studenou vodou, ale póry se nečistot zbaví zpravidla když se otevřou. K tomu je vhodná vlažná voda. 3. i saunování je na pleť dobré 4. mohly by zabrat: med, zubní pasta, led, rajče 5. když už akné máte, zamaskujte si ho 6. jako přípravek používám Aknecolor light, který seženete v lékárně a pupínky vysuší a zároveň zamaskuje 7. slyšela jsem o přípravku od Cannaderm jménem aknea, který se dá taky sehnat v lékárně
  • pečuj o své nehty. Neměj za nimi špínu, piluj si je a klidně i lakuj. Pozor, klukům se nelíbí takové ty gelové paznehty, které hrají všemi barvami. Dolů dám obrázky, co ano a co ne.                                                                  (samozřejmě ten s dlouhými nehty NE)

Jak na dokonalé rande

Obleč si něco normálního, nemusíš na sobě mít šaty s dvoumetrovou vlečkou. Pokud jdete někam na procházku, neváhala bych si vzít legíny a nějaký kabát (v zimě) nebo hezké triko (v létě). Do restaurace nebo do divadla třeba nějaký společenský kostýmek nebo i nějaké hezké šaty. Potom se uprav (viz bod Jak pro něj být přitažlivá).Vezmi si s sebou smysl pro humor, nějaké historky a připrav si témata, o kterých si budete povídat (osvědčené jsou: trapasy, společní přátelé, volný čas, škola, záliby). Naslouchej jeho historkám, směj se jeho vtipům a pokus se toho o něm zjistit co nejvíc. A hlavně se USMÍVEJ! 

   


Jak se k němu chovat

Vždycky s úsměvem, vyslechni ho, poraď mu. Buď takovou holkou, jakou by si přál každý. Jestli chceš zabodovat, tak vsaď na komplimenty. Kluci mají rádi komplimenty stejně jako holky. Pár nápadů:

  1. Nádherně se směješ/Miluju, když se směješ.
  2. Máš skvělé vlasy/Vždy se mi líbily tvoje vlasy.
  3. Už ti někdo řekl, jaké máš nádherné oči?
  4. Miluju tvoje vtipy.


Dávej mu svou lásku najevo

Není špatné mu psát, jak moc ho miluješ, jak se ti stýská nebo jak se na něj těšíš. Kluka to vždy potěší! Ve zprávách se o něm dozvíš skoro všechno (minimálně to, jak mu jde pravopis). Nejde jen o psaní. Při výjimečných příležitostech mu kup nějakou drobnost (zamilovaný hrnek nebo polštářek, deník, kam budete oba psát, hezky zabalené zamilované pralinky). On by ti taky něco měl dát.


Jak se vyhnout stereotypu

Máš pocit, že už ho nudí chodit se jen procházet a že váš vztah ztratil šťávu? Udělejte si piknik, jděte na koncert, zajděte si do restaurace na jídlo, které jste nikdy neměli... Prostě svůj vztah oživte.


Tak to by bylo asi všechno. Pokud bude zájem, udělám články Jak ho objímat, Jak ho líbat a nějaké další. Napište mi do komentářů, jaké byste chtěly, a MILUJTE!!!




Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Hmm. Mohla bys mi ukázat ten kartáček, či co na rty? Mám s nima celkem problém...
Jinak ta část článku Jak být pro něj přitažlivá mi přijde dost obecná, ale rozhodně s ní nemohu nesouhlasit a stejně tak s "jak na dokonalé rande". Snad jen že legíny v zimě nejsou nejlepší nápad. smajl
Teď ale ta část o dávání lásky najevo. Tam jde dost o čas. Nevím, nakolik bych byla schopná psát klukovi, jak moc ho miluju. A i mě samotnou by slovo "miluju" celkem vyděsilo. smajl
Co se týče dárků, tak já zkusím vsadit na originalitu, ne na obecné "zamilované" předměty.
No, vcelku hezky napsaný článek, v té záplavě shit článků o vztazích si nepochybně zaslouží plusko. Sice si na tyhle věci bez problémů přijde každý sám, ale...
Btw, ty někoho máš? Jak dlouho jste třeba spolu? smajl

Clawdeen77To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

jandicka(Rock 4EVER)

Clawdeen77: Existují takové malé kartáčky, ale kámoška normálně používá zubní (nedoporučuju to dělat s tím, s jakým si zuby čistíš TEĎ, ale třeba nějaký starší, který už nepoužíváš, kvůli hygieně). No, legíny asi ne smajl A s Jirkou jsme spolu už skoro dva roky smajl. Díky za hezký komentář

jandickaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Myslela jsem, že to bude nějaká blbost od malé holky, ale jsou tu docela příjemné tipy. Image tomuto článku kazí fakt, že je ti teprve 13, což si myslím, že je pořád malý věk na takovéto věci.

monstr haajTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Hanulak(Píšeme povídky a příběhy)

Clawdeen77: Pak máš super vztah, který ti můžeme závidět smajl
Je super, že jsi jedna z těch rozumnějších co to netahá na sociální sítě!

Ale, buďme upřímné, právě často dívky mezi třinácti-patnácti to právě hodně vyvolávají do světa. Je samozřejmě hodně výjimek, ale přesto... smajl

A s tím kontaktem... upřímně? Asi jsem nějako zpomalená, ale já se ještě ani nelíbala smajl Kecala bych, kdybych řekla, že mi někdy nechybí mít toho svého pravého, ale to je dost recentní záležitost - v patnácti jsem byla myslí ještě úplně jinde smajl
Ale stejně - raději si počkám, než abych nabalila prvního klacka smajl

HanulakTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Hanulak: Samozřejmě, ale kamarádi nejsou to samé. smajl myslela jsem to trošičku jinak...
Některé holky teď začínají kluky uhánět o dost dřív, poseidónužel. Jinak se mi moc nelíbí to házení patnáctilých k třináctiletým. Řekla bych, že v patnácti, skoro šestnácti už ten vztah má slušnou šanci vydržet.
Co se týče pseudo lásek, nevím. Já se necítím šíleně extra zamilovaně, spíše si postupně uvědomuju, že mi na příteli čím dál tím víc záleží a chci s ním prostě trávit nějaký ten čas. Zní to debilně, ale co. A tahat to na sociální sítě, či psát si "slohovky" na fb zeď plné chyb a srdíček taky nemám zapotřebí, je to čistě mezi náma.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Renáta01: Já na to mám taky času dostsmajl Sice mi už tento rok bude 16, ale co užsmajl Je mi to jedno... Až se někdo najde, tak třeba, ale chodit s někým, jen abych si něco dokázala, mi přijde jako blbost.

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.