Blog by Nikky

Co fakt nechápu

Ahoj, kremrolky a kremroláci. Tohle je zase takový ,,moudrý článek" 

A dnes je o tom, co nechápu a neměl by to chápat každý normální člověk na každé normální planetě. No, tak začínáme.

  • Selfie, selfie, a zase selfie! Miluju selfie!

Taky máte ve svém okolí nějakého člověka, který si STRAŠNĚ RÁD fotí selfíčka? Například s autobusem, na zastávce, na záchodě? Třeba deset za sebou? Člověka, který půl hodiny upravuje jednu fotku, aby ji mohl vyvěsit na sociální síť?

Uznávám, že někdy jsou selfie fajn. Když je někdo méně sebevědomý (jako já), může si vyfotit pár ,,hezkých" fotek. Ve slabé chvíli si je pak může prohlédnout a dodat si jistotu, že tak strašně nevypadá. Tady fotka se ségrou:

 nalevo já, vedle Hvězdička Terezička

A tady máte odstrašující příklad selfie, které bylo focené konkrétně na záchodě:

 

No, ale jdeme dál...

  • Make-up příšery

 

No... tohle jsem zrovna nemyslela. Myslela jsem to takhle... Taky znáte malé holky, co si ráno musí o hodinu přivstat, aby se stihly nalíčit? A myslí si, že s krvavě rudou pusou jsou sexy? Nebo starší holky, jejichž hrdost je spláchnuta do záchoda a které si své super fotky (ehm ehm) dávají na Instagram třeba i s dodatečným doplňkem, který jsme viděly na před předchozí fotce? Já se třeba moc nelíčím, osobně používám jen světlé oční stíny, nevýraznou řasenku a lesk na rty. Ale... uznávám, že některé holky s výrazným makeupem jsou hezké... Ale ty ostatní nechápu. Co ty? Z dotazníku jsem se dozvěděla, že nejraději máte články s radami a s tipy, takže vám dám jednu radu: jste krásné i přirozeně, nemusíte se moc líčit. (taky jsem se dozvěděla, že mám skončit, ale to nebudeme řešit. Můj blog hodnotíte osmi hvězdičkami. Dííky!)

 

  • Nevděčné děti

Každý občas máme náladu, že nám přijde, že naši rodiče jsou strašní. To je v pubertě normální, ale onehdy jsem při cestě ze školy viděla holčičku, která na starého pána, zřejmě jejího dědu, křičela: ,,Dělej, dej mi money, chci pizzu. Tak pohni, chci prachy! PRACHY, hluchoune!" A to taky vůbec nechápu.

  • Lidé, co odsuzují druhé

,,Fuj, tobě chutná suchá houska? Jsi nechutný, nebudu se s tebou bavit." Ano, i tohle se dá slyšet. Nemyslím si, že by se lidé měli kritizovat za to, jací jsou. Přijde mi, že to není správné. A ano, když je houska dobrá, chutná mi i suchá.

  • Agresoři

A tady se dostáváme k šikaně. Každý si prožil svoje, ale to není důvod, vylévat si to na ostatních lidech. Mějte rozum, holky! (ano, i na HPD se najdou holky, které se věnují kyberšikaně). Potom to občas dopadá špatně, třeba i sebevraždou. Nedělejte to.

 

A tady jsme na konci. Snad se vám článek líbil a tohle je poslední tečka  .


 

Komentáře

youtubVIP(Bradavice)

K těm agresorům = jsem na to zvyklá.. ano vadí mi to hodně ale zvykla jsem si.. ještě jsem se nebránila ale asi začnu ááá mimochodem nejde o šikanu ale o mého kámoše. hrajem geometry dash (ano baví nás to ) a já jen něco řeknu pro sebe třeba : jé už je tu a on umře a úplně na mě vyjde : HEJ CO DĚLÁŠ?!? skazilas mi to sakra jdu pryč.. ano taková nepříjemná situace

youtubTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.