Blog blogerky

Opravdu je na instagramu vše tak, jak to vypadá?

Zdravím všechny co rozklikli tento článek. Chtěla bych, aby jste se nad tímto článkem trochu zamysleli a třeba si z něj i něco odnesli.


V dnešní době se všichni předhánějí kdo bude mít vic liků na instagramu, kdo na fotce bude vypadat líp, nebo kdo bude mít víc odběrů na YouTube. A když vidíme, že má někdo hodně liků, odběrů a ještě přitom vypadá hrozně hezky, jsme sami k sobě sebekritičtí a říkáme si, že jsme oškliví a k ničemu. Máme deprese z toho jak ten druhý je štˇastný, má kluka/holku a já ne, že je hezký a podobně. Ale myslete na to, že ne všechno, co je na instagramu, není tak, jak vypadá. 


Vidíme holky, které mají například krásnou pleť. A jsme smutní, že my jí máme celou pupínkatou. Ale opravdu má každá taková holka na instagramu v realitě stejnou pleť jako na fotkách? Opravdu má tolik přátel kolik lajků na instagramu? 


Dnes existují různé úpravy fotek, které vám pupínky odstraní. A není to tak jen s akné, takhle je to se vším. Jen si nesmíte nechat plést hlavu, protože sociální sítě a reálný život jsou úplně dva jiné světy.



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.