blog blog blog

Balenie-ako sa zbaliť na cestu?

Hello!

Po dlhej dobe vás vítam u ďalšieho článku. Tento úvod je síce úplne iný ako som chcela ale tento článok som už mala napísaný ale omylom sa vymazal a nedala som ho ani do konceptov. Takže tak v krátkosti.       Zajtra (sobotu) idem zo školy na plavecký spojený zo školou v prírode, a ešte ani teraz (je 20:03) nemám úplne zbalené. Aj keď väčšiu časť už hej, a vlastne pretože viem že ten článok nebol už riadne dlho tak proste článok o balení.


NESTRESUJ

Behanie po byte(a hlavne ak ideš niekde na 2 dni a viac) ti vôbec nepomôže. zoberieš takmer všetko čo vidíš a potom keď prídeš na výlet zrazu zistíš že nemáš uterák. 


SKONTROLUJ SI VECI

Síce si môžeš stále opakovať že nesmieš zabudnúť kraťasi ale ak sa budeš veľmi sústrediť napríklad aj na tie kraťasi alebo že si musíš zobrať tu krásnu novú košeľu môže sa ti stať že si zabudneš normálne rifle.


NAOZAJ SI MUSÍM VŠETKO BRAŤ?

Urob si taký zoznam vecí ktoré si musíš zobrať (šampón, topánky, tričká,...) a ostatné (mp3, denníky,žuvačky) tam ani nepíš. To ťa napadne raz-dva.


NABÍJAČKA

Je dosť zle keď niekam ideš (na viac dní) a nemáš nabíjačku na mobil.


Není toho veľa ale ešte si nejaké veci (je ich dosť) musím pripraviť a tak. Ak máš aj ty nejaké tipy napíš do komentárov. Ďalší článok bude až v stredu alebo štvrtok ( to že som to sem napísala je záruka že to urobím, nemôžem vám predsa klamať! :) )


BYE!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.